detector.media
20.05.2015 15:20
До 31 липня – прийом фільмів на криворізький кінофестиваль «Кіно під зорями»
До 31 липня – прийом фільмів на криворізький кінофестиваль «Кіно під зорями»

До 31 липня відкрито прийом робіт на Криворізький кінофестиваль «Кіно під зорями. Дубль 6».


Сам фестиваль відбудеться у вересні цього року.  Оргкомітетом кінофестивалю оголошено головну тему  фільмів цього року - «Мир нашому дому!».

«Ми чекаємо від Вас ігрові, документальні, анімаційні та експериментальні фільми, соціальні ролики і музичні кліпи хронометражем до 15 хвилин.УВАГА! Чекаємо від Вас життєстверджуючі, позитивні і веселі фільми. Нехай мистецтво кіно принесе мир в Україні!», - зазначають організатори.


Учасником Фестивалю може бути будь-яка людина, яка досягла віку 12 років, незалежно від статі, віросповідання, мови та інших обмежень, що ознайомився з Регламентом Фестивалю, що виконує його вимоги і подав заявку в зазначеній формі.

Одна робота може бути представлена ​​тільки в одній номінації. Від кожного учасника може бути представлено не більше 3 робіт.

Вимоги до відеоробіт можна прочитати тут.
 

Призери визначаються журі, до якого ввійдуть представники Національної спілки кінематографістів України, фахівців у різних сферах, що мають відношення до кінематографії, журналісти, а також представників офіційної влади, спонсорів та громадських організацій.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY