detector.media
28.04.2015 12:48
На «1+1» стартує черговий турецький серіал «Моя кохана Діла»
На  «1+1» стартує черговий турецький серіал «Моя кохана Діла»

З 5 травня телеканал «1+1» розпочне показ турецького серіалу «Моя кохана Діла». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Епізоди серіалу телеканал показуватиме з понеділка по п'ятницю о 17.10.

 

«У центрі сюжету - молода вдова Діла, чий чоловік загинув у перестрілці, захищаючи рідного брата. Вона клянеться розшукати і помститися вбивці чоловіка. Але доля зіграла з нею злий жарт: Діла знайомиться з Ризою і закохується в нього, навіть не здогадуючись, що перед нею - її найлютіший ворог, якому вона присягнулася помститися. Чи зможе Діла відмовитися від помсти заради кохання?», - анонсує сюжет телесеріалу прес-служба «1+1».

 

Головні ролі в мелодраматичному серіалі зіграли відомі турецькі актори Хатідже Шенділь та Еркан Петеккая. Серіал «Моя улюблена Діла» створений за мотивами однойменного роману турецького письменника Неджаті Джумалі, написаного в 1977 році. Зйомки проходили в місті Ардана.

 

«Діла - дуже сильна жінка, і саме це в нас спільне. Їй доводиться витримати багато випробувань та іноді робити вчинки, про які вона шкодує. Але вона знаходить у собі сили вистояти й пройти через усе з високо піднятою головою. Я вклала свою душу в цей образ і, здається, багато чого навчилася у Діли, наприклад, стійкості та вміння ніколи не опускати рук, навіть у найбільш безнадійних ситуаціях», - розповідає актриса Хатідже Шенділь.

 

Нагадаємо, з 26 січня на каналі «1+1» у цьому ж слоті виходив турецький серіал «Сила кохання Феріхи». 

 

Восени 2013 року телеканал «1+1» придбав права на українську адаптацію формат турецького серіалу Ezel. Серіал вийшов в ефір на каналі Show TV у 2009 році, його виробництво здійснювала компанія Ay Yapım. Права на адаптацію серіалу продала «1+1» міжнародна дистриб'юційна мережа Sparks Network.  За словами її президента Ніколя Зюдерлунда, серіал для адаптації придбали також мовники з більше, ніж 45 країн.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY