detector.media
20.04.2015 13:09
Телеканал «Україна» зніматиме новий серіал за сценарієм Тетяни Гнєдаш «Клан Ювелірів»
Телеканал «Україна» зніматиме новий серіал за сценарієм Тетяни Гнєдаш «Клан Ювелірів»

Телеканал «Україна» розпочав підготовку до зйомок нового 95-серійного проекту «Клан Ювелірів». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Дія серіалу відбуватиметься у Львові. Зйомки проекту розпочнуться у травні і триватимуть близько півроку. Окрім Львова серіал зніматиметься у  Києві та області.

 

Прем'єра серіалу «Клан Ювелірів» на телеканалі «Україна» запланована на серпень цього року.

 

Головним автором сценарію серіалу стала Тетяна Гнєдаш, яка у попередні роки створила сценарії багатосерійних серіалів  «Безсмертник», «Дворняжка Ляля», «Сашка», «-Поцілуй», «Джамайка», «Катіна Любов» та «Маруся». Головним режисером фільму стане Дмитро Гольдман.

 

Виробництвом картини займатиметься компанія Front Cinema, яка разом з телеканалом входить до складу «Медіа Групи Україна».

 

Телеканал «Україна» наразі не повідомляє жодних деталей щодо сюжету серіалу та акторів, які будуть задіяні.

 

Нагадаємо, 15 квітня на телеканалі «Україна» стартувала третя з чотирьох частин 100-серійної мелодрами «Безсмертник» - «Віра і правда». Ця авантюрна мелодрама  є сьомим за рахунком серіалом власного виробництва телеканалу «Україна». Серіал створено за корейським форматом Ice Adonis, а головним автором адаптації є сценарист Тетяна Гнєдаш.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY