detector.media
31.03.2015 16:47
Генеральним продюсером телеканалу ZIK став Данило Нікуленко
Генеральним продюсером телеканалу ZIK став Данило Нікуленко

З 1 квітня генеральним продюсером телеканалу ZIK призначено Данила Нікуленка, який раніше виконував обов'язки виконавчого директора телеканалу. Про це повідомляє прес-служба мовника.

 

Омелян Ощудляк, який займав посаду генерального продюсера ZIK з листопада 2012 року, подякував колективу телеканалу за співпрацю та побажав успіху і розвитку.

 

«ZIK - це найбільше телевізійне виробництво у Західній Україні із власним обличчям. За два з половиною роки ми значно покращили свій технічний парк, розширили лінійку телевізійних розслідувань, реорганізували службу інформації, відкрили корпункти в усіх обласних центрах регіону, а також офіс та студію у Києві, навчилися самостійно робити телешоу, намагалися розвивати публіцистику та документалістику.

 

Зараз телеканал працює над чотирма великими проектами у Львові та Києві, водночас продовжуючи виробництво соціально важливих для себе проектів на кшталт "Історичної правди з Вахтангом Кіпіані" чи "Гри у класику" із Сергієм Рахманіним. Навіть у складній економічній ситуації це дає мені надію на сталий розвиток медіахолдингу. Навколо ZIKу поступово формується телевізійний ринок цього регіону, зростає середовище професіоналів, і це те, заради чого ми працювали усі ці роки, це те, що вселяє оптимізм. Я вдячний усій команді, усім, хто разом зі мною повірив у проект західноукраїнського телеканалу і був щоденною опорою», - сказав Омелян Ощудляк.

 

До початку роботи на телеканалі ZIK Данило Нікуленко був головним редактором «Аргумент-газети», а пізніше очолював Інформаційний центр ФК «Карпати» (Львів). Робота на телеканалі стане для нього першим великим досвідом у продюсуванні. За його словами, на ZIKу він планує втілити чимало ідей, а також працюватиме над розвитком відомих проектів телеканалу. Як і раніше, акцент ZIK робитиме на журналістських розслідуваннях.

 

«Попри нелегку економічну ситуацію у країні, у тому числі і на медіаринку, медіахолдинг ZIK триматиме курс на розвиток. Продовження роботи над випуском наявних проектів-флагманів, запуск лінійки нових програм будуть пріоритетними напрямками у творчій складовій діяльності телеканалу. На ZIKу зібрано найкращих фахівців своєї справи, яскравих авторів та особистостей, тож ми маємо усі підстави сподіватися на те, що командна гра вже невдовзі втілиться у нові етапи розвитку холдингу. Телеканал надалі триматиметься взятого курсу на західноукраїнську стилістику і водночас, завдяки виробничим потужностям у Києві, продовжуватиме набирати симпатії глядацької аудиторії у столиці», - сказав Данило Нікуленко.

 

Нагадаємо, восени минулого року генеральним директором медіахолдингу ZIK став Ігор Дедишин, який обіймав посаду генерального директора футбольного клубу «Карпати». Представляючи нового генерального директора, інвестор медіахолдингу ZIK Петро Димінський відзначив, що, хоча Ігор Дедишин до останньому часу був гендиректором ФК «Карпати», але медіагалузь йому добре знайома, адже він має журналістську освіту і працював у ЗМІ. Димінський наголосив, що й надалі залишатиметься на засадах невтручання у творчий процес і редакційну політику телеканалу та інформагенції. З новим генеральним директором була підписана угода про розвиток та управління медіахолдингом.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY