detector.media
13.03.2015 11:44
Співробітники ФСБ обшукали квартиру кримської журналістки Анни Андрієвської і вилучили комп’ютер
Співробітники ФСБ обшукали квартиру кримської журналістки Анни Андрієвської і вилучили комп’ютер

Сьогодні, 13 березня, співробітники ФСБ Росії провели обшук в квартирі кримської журналістки Анни Андрієвської. Про це повідомляє видання «Крим.Реалії».

 

Як розповіла виданню пані Андрієвська, вона після так званого референдуму про статус півострова залишила Крим і зараз живе в Києві. Сьогодні вранці батьки повідомили їй про візит до них співробітників ФСБ, які вилучили комп'ютер її батька.

 

«Ми завжди тримали зв'язок по скайпу, але, оскільки комп'ютер був вилучений, їм довелося дзвонити мені по телефону. Батькові пред'явили рішення Сімферопольського суду, в якому сказано, що стосовно мене порушено кримінальну справу за матеріал, в якому нібито містяться заклики до повалення влади в Криму», - розповіла журналістка.

 

За її словами, йдеться про матеріал на сайті «Центру журналістських розслідувань», опублікований в жовтні минулого року. «Стаття розповідає про волонтерів батальйону «Крим» про те, що це за організація, як вони працюють, але там немає жодних закликів до повалення влади на півострові. Я сподіваюся, що моїх батьків до цієї справи не залучатимуть, не намагатимуться таким чином тиснути на мене», - зазначила Анна Андрієвська.

 

Нагадаємо, сьогодні, 13 березня, у Сімферополі (АР Крим) співробітники ФСБ проводять обшук в квартирі за місцем прописки редактора «Центру журналістських розслідувань» Наталії Кокоріної. Підстави для проведення обшуку наразі невідомі - зв'язку з журналісткою, після того, як вона зайшла в квартиру, немає. Як повідомляють кореспонденти «Центру», далі під'їзду будинку співробітники ФСБ нікого не пропускають.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY