detector.media
03.03.2015 17:12
На каналі News One стартує нове суспільно-політичне ток-шоу «Особиста думка»
На каналі News One стартує нове суспільно-політичне ток-шоу «Особиста думка»

Сьогодні, 3 березня, о 18.00 в ефірі телеканалу News One відбудеться прем'єра суспільно-політичного аналітичного ток-шоу «Особиста думка». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Автором та ведучим програми став Євген Логвиновський. Проект має на меті дати відповідь на запитання: «Що робити?».

 

«Журналісти News One збиратимуть  коментарі по заданій темі від експертів з різними баченнями ситуації, а гість програми не тільки висловить свою думку, а й реагуватиме на коментарі інших, протилежних поглядів. Ми запрошуватимемо гостей з різних сфер, аби глядачі могли дізнатись думку кожного: і головного лікаря, і директора автосалону, і  мера, і керівника фінустанови», - анонсує проект телеканал.

 

Проект виходитиме в ефірі каналу кожного вівторка, середи та п'ятниці о 18.00, повтор програми відбуватиметься о 20.00.

 

««Особиста думка» не буде  ще одним ток-шоу для теоретичних філософських коментарів щодо подій, які просто забиратимуть дорогоцінний час нічого корисного не даючи натомість. "Особиста думка" - це місце, де реальні люди висловлюватимуть реальні думки та даватимуть практичні поради», - сказав автор та ведучий програми Євген Логвиновський.

 

Перший випуск програми «Особиста думка» стосуватиметься майбутнього національної валюти. Гостем стане заступник голови Національного банку України в 2005-2009 роках Олександр Савченко, який зокрема прокоментує заяви голови НБУ Валерії Гонтарєвої та Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка щодо ситуації з падінням гривні.

 

Нагадаємо, 2 березня на посаду генерального продюсера телеканалу News One було призначено Олексія Семенова.

 

У листопаді минулого року телеканал News One змінив графічне та звукове оформлення, запровадив новий слоган і оновив логотип.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY