detector.media
17.02.2015 16:27
До 6 березня – подача робіт на конкурс розслідувань Інституту розвитку регіональної преси
До 6 березня – подача робіт на конкурс розслідувань Інституту розвитку регіональної преси

Громадська організація «Інститут розвитку регіональної преси» (ІРРП) в рамках проекту «Розвиток антикорупційної журналістики у південному та східному регіонах України» за підтримки Посольства США в Україні запрошує журналістів до участі в конкурсі на кращі антикорупційні журналістські розслідування.

 

Взяти участь у конкурсі можуть журналісти-розслідувачі усіх типів ЗМІ з усіх регіонів України і АР Крим. Учасники тренінгів з антикорупційних розслідувань, які проводив ІРРП у жовтні-листопаді 2014 року, при оцінюванні робіт отримуватимуть додаткові бонусні бали.

 

До участі у конкурсі приймаються журналістські розслідування, що висвітлюють корупцію в Україні, оприлюднені в друкованих, інтернет-ЗМІ або в ефірі на телебаченні чи радіо в період з 1 жовтня 2014 року по 1 березня.  Один журналіст має право надіслати на конкурс не більше трьох робіт.

 

Більш детально з умовами конкурсу ознайомтеся у Положенні про конкурс .

 

Для участі у конкурсі журналіст має:
 

1. Заповнити онлайн-заявку на участь у конкурсі на сайті ІРРП та внести в неї перелік всіх робіт, надісланих на конкурс одним журналістом, із гіперпосиланнями на онлайн- та відеоматеріали.
 

2. Надіслати електронною поштою відскановану довідку (довідки) від головного редактора з печаткою, що підтверджує дату публікації статті - для друкованих та Інтернет-видань, або ефірну довідку з печаткою - для радіо- та телематеріалів.
 

3. Надіслати розслідування (не більше трьох):
 
-для друкованих матеріалів - сторінки чи розвороти матеріалів у форматі PDF на електронну пошту у такому самому вигляді, як їх побачили читачі;

-для інтернет-публікацій - повне посилання на адресу статті в Інтернеті (в онлайн-заявці) та файл-«скріншот» веб-сторінки з публікацією (електронною поштою);

-для телерадіоматеріалів - гіперпосилання (в онлайн-заявці) на безкоштовні файлообмінники з вашими матеріалами або на YouTube. 

 

Розслідування та довідки про публікацію слід надсилати на адресу info@irrp.org.ua і обов'язково вказувати у темі листа прізвище журналіста та назву «Конкурс антикорупційних журналістських розслідувань».

 

Збір заявок для участі в конкурсі триває до 6 березня включно.

 

За результатами оцінки членами журі конкурсу буде визначено трьох головних переможців (перше, друге та третє місця), які отримають матеріальні нагороди (попередньо - смартфони iPhone або планшети iPad різних моделей). 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY