detector.media
29.12.2014 13:03
«Ранок у великому місті» на ICTV вестимуть Юлія Зорій, Антон Равицький і Павло Казарін
«Ранок у великому місті» на ICTV вестимуть Юлія Зорій, Антон Равицький і Павло Казарін

Нову ранкову інформаційно-розважальну програму «Ранок у великому місті» на телеканалі ICTV вестимуть Юлія Зорій, Антон Равицький і Павло Казарін. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Як уже писала «Детектор медіа», «Ранок у Великому місті» стартує 27 січня. За повідомленням прес-служби проект виходитиме щодня о 6:30 ранку.

 

 

Ранкове шоу ICTV обіцяє забезпечувати глядачів гарним настроєм і найгарячішими новинами. «Будь-яку новину ведучі подадуть зі здоровою часткою іронії - вони у всьому знайдуть позитив і з радістю поділяться ним з вами», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Також у ранковій програмі відомі інтернет-блогери стануть зірками телеефіру, а гості поділяться своїми враженнями та думками на найгостріші теми.

 

«Гарячі новини, практичні поради, курйози і анекдоти нового дня - у цій програмі кожен глядач знайде для себе те, що зробить його ранок максимально позитивним. Гарним настроєм ведучі будуть заряджати за допомогою кумедних фото і веселих відеороликів. Стрингери програми будуть селфити все, що їх вражає, і розбиратися в цьому разом із ведучими і глядачами. Також ведучі обговорять вчинки, гідні поваги, і ті дії відомих людей, які можна сміливо вважати абсурдними. А ще ми разом побуваємо «однією ногою в Європі»: порівняємо життя в Києві та інших містах і зробимо висновки про те, що нам потрібно поліпшити, щоб стати по-справжньому європейськими», - анонсує прес-служба ICTV нове ранкове шоу.

 

Нагадаємо, про плани ICTV запустити власне ранкове шоу стало відомо в липні, коли канал розпочав пошуки ведучих і шеф-редактора нового проекту. У листопаді на презентації телевізійного холдингу StarLightMedia стало відомо, що шоу матиме назву «Ранок у великому місті», воно стартує 27 січня та матиме трьох ведучих. Продюсер шоу - Андрій Слободян.

 

Нині ранкові шоу виходять в ефірі каналів «1+1» («Сніданок з 1+1»), «Інтер» («Ранок з "Інтером"»), «Україна» («Ранок з Україною»), 5 канал («Ранок на П'ятому»), ТВі («Ранкові курасани»), М1 (Guten Morgen), «112 Україна» («112 хвилин»). У новому році ранковий блок планує запустити телеканал ZIK. Раніше на Новому каналі також виходило ранкове шоу «Підйом», але влітку воно призупинило вихід і повернеться в ефір не раніше весни 2015 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY