detector.media
27.12.2014 13:30
НМПУ створила банк захисної амуніції для журналістів на війні
НМПУ створила банк захисної амуніції для журналістів на війні

Незалежна медіапрофспілка України (НМПУ) створила банк захисної амуніції для журналістів, які працюють у зоні військового конфлікту. Нині наявні п'ять комплектів. Про це повідомляє прес-служба НМПУ.

 

Банк амуніції функціонуватиме в рамках Об`єднаного центру допомоги журналістам, який медіа-профспілка заснувала спільно з Національною спілкою журналістів України.

 

Журналісти, які працюють у зоні військових дій, зможуть отримати захисний комплект, а після відрядження муситимуть повернути його назад. Пріоритетне право матимуть члени медіа-профспілки і спілки журналістів.

 

Банк захисної амуніції вдалося створити завдяки підтримці будівельної фірми Т.М.М. на чолі з Миколою Толмачовим з Києва і громаді Української православної церкви св. Андрія Первозванного Київського Патріархату в Чикаго.

 

Нагадаємо: після початку конфлікту на Майдані дві журналістські організації створили Об`єднаний центр допомоги допомоги журналістам. Завдяки цьому працівники ЗМІ, які були побиті або втратили обладнання під час Майдану, отримали часткову компенсацію. Матеріальну підтримку отримали журналісти які виїхали з Криму і Донбасу. У Центрі надаються психологічні та інші послуги.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY