detector.media
10.12.2014 09:36
Сергій Лойко не зможе бути заступником міністра інформполітики через контракт з Los Angeles Times
Сергій Лойко не зможе бути заступником міністра інформполітики через контракт з Los Angeles Times

Кореспондент Los Angeles Times, громадянин Росії Сергій Лойко відмовився від пропозиції стати заступником голови Міністерства інформаційної політики (МІП) Юрія Стеця. Про міністр написав на своїй сторінці у Facebook.

 

«Після сьогоднішньої розмови з кореспондентом Los Angeles Times Сергієм Лойком, витікає наступне: він не буде заступником міністра МІП тому, що у нього контрактні зобов'язаня з виданням. Натомість він беззастережно підтримує ідею створення МІП і готовий бути в групі радників, які відповідатимуть за інформаційну війну з Росією. Крім того, його бачення, що подібне відомство необхідне, він готовий доносити нашим партнерам на Заході (прикро, але наші журналісти, роблять все навпаки)», - написав Юрій Стець.

 

Нагадаємо, вчора, 8 грудня, Юрій Стець повідомив, що заступником міністра інформаційної політики Юрія Стеця стане кореспондент Los Angeles Times у Москві, громадянин Росії Сергій Лойко. Він збирався обговорювати з журналістом ситуацію, при якій той міг би скласти громадянство Росії.

 

Раніше випуск програми радіо «Эхо Москвы» за участі Сергія Лойко, який чотири дні пробув із українцями-захисниками Донецького аеропорту і заявив, що там б'ється абсолютне добро з абсолютним злом, мало не призвів до відставки головного редактора радіостанції Олексія Венедиктова.

 

Під час свого виступу на Львівському медіа форумі Сергій Лойко сказав про працю медійників у зоні АТО: «Я не побачив натовпів журналістів, охочих усе це знімати».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY