detector.media
01.12.2014 13:35
Міліція і журналісти не пов’язують вбивство редактора «Кримінального експресу» з його професійною діяльністю
Міліція і журналісти не пов’язують вбивство редактора «Кримінального експресу» з його професійною діяльністю

Міліція не пов'язує вбивство редактора донецької газети «Кримінал експрес» Олександра Кучинського та його дружини з професійною діяльністю журналіста. Про цей йдеться в повідомленні ГУ МВС України в Донецькій області.

 

Наразі міліція працює над основною версією вбивства - заволодіння особистим майном і не пов'язує напад з професійною журналістською діяльністю.

 

Відомості про інцидент внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією за частиною другою 115-го Кримінального кодексу України «зумисне вбивство двох і більше осіб». Міліція також повідомляє, що розкриття даного резонансного злочину знаходиться на особистому контролі начальника главку та керівництва МВС України.

 

Тим часом колишні колеги Олександра Кучинського теж схиляються до думки, що він загинув від рук грабіжників. Як розповіли «Детектор медіа» журналісти, професійну діяльність він давно не вів, а газети під його керівництвом - «Кримінал експрес» та «Чорна кішка» вже не виходять.

 

За словами кореспондента, який не побажав назвати своє ім'я, найвірогіднішими мотивами нападу є дві. Перша - що в селі, де загинув Олександр Кучинський, хтось повідомив бандитам, що тут  «з'явилися люди з грішми». Друга версія - спроба викрадення його або його дружини з подальшою вимогою викупу.

 

У пана Кучинського лишився син, який навчається з кордоном.

 

Нагадаємо, про вбивство Олександра Кучинського та його дружини стало відомо напередодні. Їхні тіла було виявлено 29 листопада в селі Богородичне Слов'янського району на Донеччині. Подружжя мало тут дачу.

 

Пан Кучинський є видавцем і автором книг, зокрема, видав «Хроніку донецького бандитизму». Він тривалі роки товаришував із Володимиром Малишевим, генералом МВС і колишнім начальником охорони Ріната Ахметова.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://obozrevatel.com

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY