detector.media
01.12.2014 12:22
Нове музичне шоу на каналі «Україна» вестиме Дмитро Шепелєв
Нове музичне шоу на каналі «Україна» вестиме Дмитро Шепелєв

Телеведучий з Білорусі Дмитро Шепелєв, який працює на телеканалах Росії і України, знову працюватиме на каналі «Україна» - в 2015 році він вестиме нове розважальне музичне шоу. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Зйомки нової програми відбудуватимуться в Києві.

 

«Кожного разу, коли я приїзджаю в Україну, я переконуюся у головному, що українці - дивовижно талановиті люди і я ніде у світі не зустрічав такої талановитої країни. Мені подобається», - прокоментував Дмитро Шепелєв.

 

Наразі телеканал «Україна» не повідомив, яке саме музичне шоу вестиме телеведучий. Як повідомляла «Детектор медіа», «Україна» готує нове музичне талант-шоу «Співай як зірка» за турецьким форматом Keep Your Light Shining, яке вийде в ефірі на початку 2015 року.

 

Нагадаємо, на українському телебаченні Дмитро Шепелєв дебютував у 2004 році на телеканалі М1 у Guten Morgeт, пізніше вів програму «Дай покататися». На «Новому каналі» телеведучий вів «Фабрику зірок-2». У 2010 році Дмитро Шепелєв був ведучим ігрового шоу для любителів гострих відчуттів  «Граєш чи не граєш?» на телеканалі «Україна». В наступні роки Дмитро Шепелєв вів декілька шоу на телеканалі «Інтер» - «Червоне або чорне», «Одна родина», «Літня кухня з Дмитром Шепелєвим» та «Розсміши коміка».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY