7 Листопада 2013

«Воля» отримала «срібло» за якість телефонного обслуговування клієнтів

За результатами щорічного дослідження якості телефонного обслуговування споживачів, яке було проведено Українською асоціацією директ маркетингу (УАДМ), у списку найбільших телекомунікаційних компаній ВОЛЯ зайняла 2-е місце.

Експерти відзначили значне зростання якісних показників ВОЛІ - на 27% порівняно з минулим роком. У той же час загальний рівень телефонного сервісу в телекомунікаційній сфері виріс за цей період на 12%.

Найвищий бал - 8,5 при максимумі 9 - експерти асоціації поставили колл-центру ВОЛІ за таким показником, як «управління спілкуванням», яке показує вміння співробітників визначати потреби клієнтів.

У компанії триває робота над вдосконаленням телефонного обслуговування клієнтів. Серед її основних напрямів: розвиток голосового меню, більш глибоке розуміння і керування навантаженнями в години «пік», додаткові можливості для віддаленої діагностики технічних проблем.

Нагадаємо, що крім телефонного каналу підтримки клієнтів, у всіх містах присутності ВОЛІ працюють сучасні центри обслуговування і продажів.

Особливою популярністю в останні два роки серед абонентів користується напрямок онлайн-підтримки, який включає:

- оновлений Портал абонента для самостійного управління послугами;

- офіційні представництва в соціальних мережах Facebook, Twitter и ВКонтакте- де завжди готові оперативно прийти на допомогу;

- допомогу на головній сторінці сайту.

Звернення в Інтернеті щодня, без вихідних, з 9-00 до 21-00 обробляє спеціальний відділ ВОЛІ, що включає консультантів з багаторічним досвідом роботи.

У 2013 році в дослідженні УАДМ брали участь 11 телеком-компаній. В його ході оцінювалися навички спілкування, знання предмету розмови, доброзичливість і стресостійкість операторів.

Подібні дослідження проводяться УАДМ вже п'ять років. Асоціація відзначає постійну тенденцію зростання рівня телефонного сервісу у сфері телекомунікацій. Проте до цього часу жоден з учасників дослідження не досягав таких високих показників . Цього року відразу троє з них, і серед них - ВОЛЯ, показали високий і один ( МТС) - відмінний рівень телефонного обслуговування споживачів . На думку УАДМ , це свідчення величезної роботи , проведеної всередині кожної компанії протягом року.

Ознайомитися з результатами дослідження УАДМ можна тут.

Адреси онлайн-представництв ВОЛІ:

Facebook facebook.com/VoliaClub.TV

вКонтакте vk.com/volia_ua

Twitter @voliaua

Відділ зв'язків з громадськістю компанії ВОЛЯ

Відділ зв'язків з громадськістю компанії «Воля»