«Воля» отримала «срібло» за якість телефонного обслуговування клієнтів

7 Листопада 2013
2397

«Воля» отримала «срібло» за якість телефонного обслуговування клієнтів

2397
«Воля» отримала «срібло» за якість телефонного обслуговування клієнтів

За результатами щорічного дослідження якості телефонного обслуговування споживачів, яке було проведено Українською асоціацією директ маркетингу (УАДМ), у списку найбільших телекомунікаційних компаній ВОЛЯ зайняла 2-е місце.

 

Експерти відзначили значне зростання якісних показників ВОЛІ - на 27% порівняно з минулим роком. У той же час загальний рівень телефонного сервісу в телекомунікаційній сфері виріс за цей період на 12%.

 

Найвищий бал - 8,5 при максимумі 9 - експерти асоціації поставили колл-центру ВОЛІ за таким показником, як «управління спілкуванням», яке показує вміння співробітників визначати потреби клієнтів.

 

У компанії триває робота над вдосконаленням телефонного обслуговування клієнтів. Серед її основних напрямів: розвиток голосового меню, більш глибоке розуміння і керування навантаженнями в години «пік», додаткові можливості для віддаленої діагностики технічних проблем.

 

Нагадаємо, що крім телефонного каналу підтримки клієнтів, у всіх містах присутності ВОЛІ працюють сучасні центри обслуговування і продажів.

 

Особливою популярністю в останні два роки серед абонентів користується напрямок онлайн-підтримки, який включає:

- оновлений Портал абонента для самостійного управління послугами;

- офіційні представництва в соціальних мережах Facebook, Twitter и ВКонтакте- де завжди готові оперативно прийти на допомогу;

- допомогу на головній сторінці сайту.

 

Звернення в Інтернеті щодня, без вихідних, з 9-00 до 21-00 обробляє спеціальний відділ ВОЛІ, що включає консультантів з багаторічним досвідом роботи.

 

У 2013 році в дослідженні УАДМ брали участь 11 телеком-компаній. В його ході оцінювалися навички спілкування, знання предмету розмови, доброзичливість і стресостійкість операторів.

 

Подібні дослідження проводяться УАДМ вже п'ять років. Асоціація відзначає постійну тенденцію зростання рівня телефонного сервісу у сфері телекомунікацій. Проте до цього часу жоден з учасників дослідження не досягав таких високих показників . Цього року відразу троє з них, і серед них - ВОЛЯ, показали високий і один ( МТС) - відмінний рівень телефонного обслуговування споживачів . На думку УАДМ , це свідчення величезної роботи , проведеної всередині кожної компанії протягом року.

 

Ознайомитися з результатами дослідження УАДМ можна тут.

 

Адреси онлайн-представництв ВОЛІ:

Facebook facebook.com/VoliaClub.TV

вКонтакте vk.com/volia_ua

Twitter @voliaua

 

Відділ зв'язків з громадськістю компанії ВОЛЯ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Відділ зв'язків з громадськістю компанії «Воля»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2397
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду