«Критична точка». Студентське життя

«Критична точка». Студентське життя

7 Жовтня 2013
4569

«Критична точка». Студентське життя

4569
«Критична точка». Студентське життя
«Критична точка». Студентське життя

У понеділок, 7 жовтня, у випуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать такі сюжети:

-ЛЕТЮЧИЙ ГОЛЛАНДЕЦЬ. Двоє студентів проти багатотонної фури. Водій втратив свідомість за кермом багатотонної машини, а пара студентів змогла врятувати його і простих перехожих. Про вчинок у стилі супергероїв - дивіться у репортажі з Тернополя.

-СТУДЕНТИ-ПРИВИДИ. Вони є у списках зарахованих. Вони отримують оцінки у залікові книжки. Але насправді їх ніхто в очі не бачив! Звідки в Рівному «студенти-привиди» - дізнавалась «Критична точка».

-ДОВІЧНЕ НАВЧАННЯ. Він склав ЗНО, але йому не дозволили вступити до ВИШу. Про унікальний в Україні прецедент складання іспитів у слідчому ізоляторі - у сюжеті програми.

-ВБИВСТВО СПОРТСМЕНА. В Одесі розстріляли чемпіона України з регбі. Кому і навіщо знадобилося вбивати спортсмена? Чому ніхто навіть не почув, як сталася трагедія?

- «КОБРА» vs ЛЮДИ. Ми звикли називати їх «Коброю». Особливі ДАІшники. Кому слід боятися бійців спецпідрозділу і кого бояться вони - практичні поради, як поводити себе з правоохоронцями, від активістів «Дорожнього контролю».

-РЕМОНТУ НЕ ПІДЛЯГАЄ! Чому машини йдуть під землю  та скільки ще українські водії змушені будуть ризикувати власним життям? Що робити і куди звертатися, якщо дорога починає тріскатися та провалюватися?

- Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО».У постійній рубриці «Критичної точки» ви побачите: Чудо, що стає реальністю - татко несподівано повернувся з війни. Глуха дівчина, яка вперше почула. Емоції беруть гору - на що здатні люди в момент здійснення мрії.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка»: www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4569
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду