«Критична точка»: Україна під водою та несподівані злочини

«Критична точка»: Україна під водою та несподівані злочини

23 Вересня 2013
4176

«Критична точка»: Україна під водою та несподівані злочини

4176
«Критична точка»: Україна під водою та несподівані злочини
«Критична точка»: Україна під водою та несподівані злочини

У понеділок, 23 вересня, у випуску програми «Критична точка» на каналі «Україна» глядачі побачать такі сюжети:

- ЗАБАВКИ СТИХІЇ. Траса Ялта - Сімферополь. Епіцентр природньої стихії. Тут застрягли десятки автомобілів з відпочивальниками, які вирішили  відвідати Крим в оксамитовий сезон. Що чекає на бідолах?

-УКРАЇНСЬКІ ТРОПІКИ .Тропічні зливи на півдні Одещини викликали повінь. Як рятувалися люди? Не пропустіть спец репортаж «Критичної точки» із затопленої Бессарабії.

- Рубрика «КРИТИЧНЕ ВІДЕО». Планета Земля на порозі другого всесвітнього потопу! Торнадо на березі Чорного моря. Звідки у Луцьку з'явилися водоспади? В Одесі - серфінгісти, просто на дорозі! Про останні природні капризи дивіться у постійній рубриці «Критичної точки».

-НА МЕЖІ. Терорист-смертник з Харкова. Що змусило чоловіка стріляти в перехожих і підривати чужі авто?

-НЕ ПОДІЛИЛИ. Вагітна студентка разом із подружками відлупцювали школярку, а відео побиття виклали у соцмережі. Чим дівчинка спровокувала таку жорстокість студенток?

-ГЕРОЙ ЧИ ВБИВЦЯ? На Вінниччині чоловіку світить 15 років за те, що заступився за жінку. Герой чи вбивця - дивіться у розслідуванні «Критичної точки».

-КАЙФОВА Україна. Повна бойова готовність. «Критична точка» разом з спецпідрозділом «Сокіл» вирушає на небезпечну спецоперацію. Наркобарону буде важко втекти.

 

Дивіться програму журналістських розслідувань «Критична точка» на телеканалі «Україна» з понеділка по п'ятницю о 16.00.

 

Слідкуйте за оновленнями, спілкуйтеся, обмінюйтеся думками в офіційних групах проекту «Критична точка»: www.facebook.com/krytychnatochka, https://vk.com/krytychnatochka

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4176
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду