«Один за 100 годин»: в реальне життя з віртуального світу

«Один за 100 годин»: в реальне життя з віртуального світу

19 Вересня 2013
9378

«Один за 100 годин»: в реальне життя з віртуального світу

9378
«Один за 100 годин»: в реальне життя з віртуального світу
«Один за 100 годин»: в реальне життя з віртуального світу

У суботу 21 вересня об 11.00 канал «Україна» покаже прем'єрний випуск нового ремонтно-сімейного реаліті «Один за 100 годин». Ведучі програми - Сергій Бобак та Ксенія Коваль.

 

Руслан Борисюк живе лише у світі комп'ютерних ігор. Його дружина Катерина та дві їхні доньки не отримують від нього належної уваги. Ремонт в квартирі не робився більше десяти років і перспектив його зробити - ніяких.

 

«Немає грошей та бажання», - аргументує відсутність ремонту у квартирі Руслан. Можливо, саме через це у подружжя часто трапляються сварки, які, часом, закінчуються навіть тим, що Катерина виганяє чоловіка з дому.

 

Катерина ж, у свою чергу, втомилася жити в таких умовах і виховувати в цих обшарпаних стінах маленьких доньок. Їй хочеться нормального життя - уваги та турботи від власного чоловіка, а ще пристойного ремонту в квартирі. Їй просто хочеться відчути себе коханою дружиною.

 

Натомість вона має старі обдерті шпалери, побутову рутину та чоловіка, для якого віртуальний світ цікавіший, аніж життя власної родини...

 

Що ж стане причиною раптового бажання Руслана звернутися до програми «Один за 100 годин»? Хто зможе його переконати знайти спільну мову з дружиною у вирішенні ремонтних питань? Якою стане оновлена квартира подружжя Борисюків? А головне скільки знадобиться часу ведучим програми Сергію Бобаку та Ксенії Коваль, щоб повернути у життя цієї сім'ї гармонію та взаєморозуміння - дивіться у дебютному випуску ремонтно-сімейного реаліті «Один за 100 годин».

 

Дивіться ремонтно-сімейне реаліті «Один за 100 годин» кожної суботи, починаючи з 21 вересня об 11.00 на телеканалі «Україна».

 

Прес-служба каналу «Україна»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9378
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду