Соціальному проекту «Критична точка» на каналі «Україна» виповнилося шість років!

Соціальному проекту «Критична точка» на каналі «Україна» виповнилося шість років!

17 Вересня 2013
4971

Соціальному проекту «Критична точка» на каналі «Україна» виповнилося шість років!

4971
Соціальному проекту «Критична точка» на каналі «Україна» виповнилося шість років!
Соціальному проекту «Критична точка» на каналі «Україна» виповнилося шість років!

17 вересня програма власного виробництва телеканалу «Україна» - соціальний телепроект журналістських розслідувань «Критична точка» святкує свій шостий День народження.

 

З кожним роком «Критична точка» стає все більш народною програмою. Цей проект не тільки допомагає захищати інтереси простих громадян, а й навчає бути сильним, самостійним, добиватися справедливості, допомагає повернути віру у власні сили.

 

Свій шостий день народження «Критична точка» відсвяткувала разом зі студентами Українського гуманітарного інституту. Свято повністю відповідало духу проекту. У цей день зі студентами вузу і гостями програми спілкувалися і ділилися професійним досвідом кращі фахівці у своїх галузях: інструктор-методист Центру спеціальної підготовки Української служби порятунку, практикуючий психолог-соціонік, тренер з самооборони, а також досвідчений юрист.

 

І, звичайно ж, велике свято не обійшлося без великого торту.

 

Ігор Золотаревський, директор департаменту інформаційного мовлення телеканалу «Україна»: «Ми всі дуже раді, що проект «Критична точка» продовжує розвиватися і набирати обертів, а головне - нести реальну дієву допомогу нашим глядачам. Шість років в ефірі - це прекрасний показник для щоденної програми такого непростого формату, що ще раз підкреслює значимість «Критичної точки» для людей».

 

Каріна Самохвалова, головний редактор програми «Критична точка»: «Багато людей запитують, звідки «Критична точка» бере теми? Більше половини історій - безпосередньо від наших телеглядачів. Вони дзвонять нам щодня, приїжджають, пишуть листи на пошту і в соціальні мережі. З цього року ми стали ще більш інтерактивними. Наші рубрики «Критичне відео» і «Секретна порада» стали настільки популярними, що у нас з'явилося багато співавторів по той бік екрану. Люди самі дають зрозуміти, що їм цікаво було б побачити в нашій програмі, і ми обов'язково враховуємо це в наших сюжетах».

 

«Критична точка» - це перший в Україні соціальний телепроект у форматі журналістського розслідування. Це програма про простих людей, які борються з несправедливістю, з халатністю і бандитизмом, зарозумілістю та егоїзмом, про людей, які, незважаючи на труднощі, самостійно знаходять рішення в складних ситуаціях і виходять з них переможцями. 

 

У кадрі працюють 15 журналістів «Критичної точки», які готові виїхати у будь-яку точку України. Колектив програми налічує 50 співробітників. Кожна друга людина, яка звернулася до редакції, отримала допомогу. Завдяки програмі - понад 40 дітей-сиріт знайшли сім'ю.

 

Нагадаємо, у червні 2013 року промо-кампанія програми «Критична точка» телеканалу «Україна» зайняла друге місце на міжнародному конкурсі The PromaxBDA Promotion, Marketing and Design Award у категорії, що представляє промо-кампанії суспільно-соціальних програм (Public Service Announcement Campaign).

 

Дивіться програму «Критична точка» на телеканалі «Україна» у будні о 16.00.

 

Прес-служба каналу «Україна»

          

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4971
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду