«Великий футбол» на каналі «Україна» став найкращим шоу чемпіонату UEFA EURO 2012™

5 Липня 2012
10240
5 Липня 2012
18:16

«Великий футбол» на каналі «Україна» став найкращим шоу чемпіонату UEFA EURO 2012™

10240
ПРЕС-РЕЛІЗ
«Великий футбол» на каналі «Україна» став найкращим шоу чемпіонату UEFA EURO 2012™

Шоу «Великий футбол» з Олександром Денисовим та Іриною Блохіною на каналі «Україна» стало найпопулярнішим проектом, присвяченим чемпіонату UEFA EURO 2012TM, яке «омолодило» телеаудиторію каналу. Програма пройшла з наступними показниками телеперегляду: частка - 12, 85%*, рейтинг - 2,03%*.

 

Шоу «Великий футбол» виходило щодня в прямому ефірі до і після матчів чемпіонату UEFA EURO 2012TM на каналі «Україна». Загалом в ефір у режимі нон-стоп вийшло 19 випусків цієї програми. Загальний хронометраж всіх випусків склав 2406 хвилин. У студії шоу, в прямому ефірі, побувало понад 100 гостей: футбольних зірок, тренерів, експертів і коментаторів, а також артистів та інших відомих людей. Зокрема в гостях у «Великого футболу» побували Директор турніру UEFA EURO 2012TM в Україні Маркіян Лубківський, Глава київської міської держадміністрації Олександр Попов, легендарний боксер Віталій Кличко та багато інших відомих людей.

 

У шоу взяли участь такі зірки та експерти вітчизняного та європейського футболу, як Олег Блохін, Андрій Баль, Марсель Десаї, Лотар Маттеус, Марко Матерацці, Жан-Марі Пфафф, коментатори Василь Уткін, Юрій Розанов та багато інших.

 

Унікальність програми «Великий Футбол» в тому, що вона поєднувала футбольну аналітику, елементи ток-шоу та розважального формату. Гостями програми стали виконавиця офіційного гімну ЄВРО-2012 Oceana, відомі українські виконавці - прима Віденської опери Вікторія Лук'янець, Олег Скрипка, Тарас Чубай, гурти «Пікардійська Терція», «ТНМК», «Мандри» та інші. Крім того проект відвідали багато європейських журналістів та закордонних телеканалів, які висвітлювали ЄВРО-2012 в Україні.

 

Футбольний проект викликав великий інтерес у молодої аудиторії телеканалу: середня частка телеперегляду програми на 41%* перевищила частку каналу за перше півріччя, а максимальна частка шоу, яке вийшло в ефір відразу після матчу Україна-Англія, склала 29,57%*.

 

Олександр Денисов, директор телеканалів «Футбол» і «Футбол +», ведучий шоу «Великий футбол» на своїй сторінці в соціальних мережах щиро подякував всіх телеглядачів:

«Це були три чарівних тижні, надзвичайно позитивні, на межі емоцій. «Великий Футбол» - це світла мить, яка залишиться у пам'яті на все життя! Спасибі всім вам, що з таким ентузіазмом дивилися «Великий Футбол», у нас кожен день були фантастичні рейтинги!»

 

Ірина Блохіна, ведуча шоу «Великий футбол» також звернулася до телеглядачів з вдячністю: «Усім хто дивився і здійснив «Великий Футбол»: Дякую Вам! Ви залишилися в наших серцях! Продовжуйте сяяти, мріяти, творити! Щиро дякую!»

 

Нагадаємо, що в червні частка телеканалу «Україна» зросла на 34%*, а рейтинг - на 26%* в порівнянні з травнем 2012. Таким чином, канал очолив телевізійний рейтинг країни з наступними показниками телеперегляду: часткою 11,25%* і рейтингом 1,41%*.

 

* Розрахунок показників здійснено для населення у віці старше 18-54 років, «міста 50 тис. чол. +». 

 

Дослідження телевізійної аудиторії здійснюють GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс», дані надані телеканалом «Україною». Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK. Показники надані за період до 1 липня 2012, при цьому дані за 30 червня і 1 липня - попередні.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «Україна»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10240
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Донецк
4284 дн. тому
Спасибо Денисову и Ринату Леонидовичу - гордости Донбасса. Донбасс рулит! Теперь Денисов уже киевлянин.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду