«Відкрита розмова» розширилася на Facebook

10 Травня 2012
4015
10 Травня 2012
14:34

«Відкрита розмова» розширилася на Facebook

4015
ПРЕС-РЕЛІЗ
«Відкрита розмова» розширилася на Facebook

Програма «Відкрита розмова» відкрила сторінку в соціальній мережі Facebook. Про це повідомила Прес-секретар Президента України, керівник Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів при Президентові України Дарія Чепак.

 

На сторінці публікується вся інформація щодо діяльності програми «Відкрита розмова». Також діє віртуальна приймальня для оформлення звернень до міжвідомчого комітету з оперативного реагування на конфлікти за участю представників ЗМІ.

 

«Головна мета виходу «Відкритої розмови» у соціальні мережі - забезпечити зворотний зв'язок, обмін думками між журналістами та експертами щодо питань роботи ЗМІ», - зазначила Дарія Чепак.

 

За словами Прес-секретаря Президента, у планах розвитку сторінки: опитування відвідувачів та обговорення актуальних питань, що стосуються роботи журналістів; розміщення корисної інформації, яка може стати в пригоді як представникам ЗМІ, так і тим, хто з ними співпрацює. «Я дуже сподіваюся, що Facebook-товариство братиме активну участь в обговоренні тем, які є в компетенції програми. Маю надію, що на цій сторінці висловлюватимуться корисні пропозиції та креативні думки», - підкреслила керівник Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова.

 

Приєднатись до «Відкритої розмови» можна тут

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба Президента України
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4015
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Доктор
4365 дн. тому
О чем говорить? С кем? А смысл?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду