4 квітня Чернігівська медіа група святкує своє 15-річчя!

4 Квітня 2012
5258
4 Квітня 2012
16:17

4 квітня Чернігівська медіа група святкує своє 15-річчя!

5258
ПРЕС-РЕЛІЗ
4 квітня Чернігівська медіа група святкує своє 15-річчя!

Чернігівська Медіа Група (CMG) - це об'єднання друкованих та електронних ЗМІ, а також підприємств і проектів, пов'язаних з медіа. Основні напрямки діяльності - радіо, преса та Інтернет.

 

Історія компанії бере свій початок 4 квітня 1997 року. Цього дня в Чернігові вийшла в ефір перша FM-радіостанція «Радіо DIESEL 101,8 FM». Через рік, у травні 1998-го вийшов перший номер чернігівського тижневика «Объявления по средам», який став флагманом видавничої групи CMG і до цього часу є лідером друкованих ЗМІ Чернігова.

 

З моменту заснування компанія пройшла успішний шлях розвитку і стала беззаперечним лідером на ринку мас-медіа північного регіону України. Сьогодні Чернігівська Медіа Група - це мультирегіональна компанія. Географія діяльності - Чернігівська, Сумська та Київська області. Принципи роботи CMG - якісний сервіс у роботі з клієнтами і партнерами, новаторство і розвиток.

 

До складу групи входять вісім газет: «Объявления по средам», «Черниговские новости: семь дней», «Из первых рук», «В каждый дом», «Оголошення Ніжіна», «У кожен дім Ніжин», «Теледень Славутич», «В каждый дом Славутич» і журнал «Boom!».

 

Також CMG є провідним гравцем на ринку радіореклами в Чернігівській та Сумській областях, співпрацюючи з найбільшими українськими холдингами. Крім цього, до складу групи входить мережа оптово-роздрібної торгівлі «Черниговпресса», власна служба кур'єрської доставки, студія post production. Останні кілька років CMG також динамічно розвиває сегмент регіональних веб-ресурсів. А чернігівський міський портал GOROD.cn.ua, на думку експертів, є одним із кращих регіональних ресурсів України.

 

«Як і більшість регіональних українських медіа-компаній, що починали свою діяльність у 90-х, ми пройшли досить непростий і тернистий шлях, - каже видавець CMG Ярослав Сухомлин. - Основа успіху нашої компанії - це люди. У нас молода, професійна команда, здатна вирішувати найамбітніші завдання. Ми постійно працюємо над собою, покращуємо існуючі проекти, а також створюємо і запускаємо нові. Так що наші співробітники - це наш найвагоміший медіа-актив. Із задоволенням і вдячністю вітаю їх з цією датою! Також хочеться сказати спасибі всім нашим колегам і партнерам, з якими маємо честь працювати у цей непростий час і в яких не перестаємо вчитися».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Чернігівська медіа група
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5258
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду