Віртуальний фотовернісаж «Кришталевий погляд дитинства»

6 Жовтня 2011
11917
6 Жовтня 2011
16:05

Віртуальний фотовернісаж «Кришталевий погляд дитинства»

11917
Віртуальний фотовернісаж «Кришталевий погляд дитинства»

В Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький Арсенал» уперше відкрилася виставка дитячих фоторобіт у рамках фестивалю «Кришталеві джерела». На репродукції творів лауреатів та дипломантів ХХ Міжнародного дитячого молодіжного фестивалю можна подивитися і в нашій віртуальній галереї.

 

В одному залі зібрані роботи різних жанрів, виконані дітьми від 14 до 17 років. Роботи цих юних митців вперше представлені на огляд широкої аудиторії в одному з найвідоміших виставкових центрів України.

 

Національна рада закликає всіх не байдужих до розвитку цього виду мистецтва поділитися враженням про твори, думками про організацію заходу та залишити свої поради й рекомендації на майбутнє.

 

Член Національної ради Ірина Опілат уже неодноразово відзначала особливість атмосфери, яка панувала цього літа на фестивалі: «Атмосфера на фестивалі була абсолютно унікальна. Спробою відтворити те, що там було, є ця виставка. Фотовернісаж - це надзвичайно позитивне явище. Наше завдання - підтримати наше молоде покоління на такому рівні».

 

У перші дні роботи фотовернісаж зібрав чимало відвідувачів. Враженням поділилися гості з Німеччини та Росії, яких найбільше вразило те, що увагу дітей-фотохудожників привертає надзвичайно широкий тематичний спектр. Є роботи етнічного забарвлення, абстрактні твори, на релігійну, архітектурну тематику та інші.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба Нацради
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11917
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду