Прем’єрний успіх «Гвардії» на каналі «2+2»

Прем’єрний успіх «Гвардії» на каналі «2+2»

25 Травня 2015
950

Прем’єрний успіх «Гвардії» на каналі «2+2»

950
Прем’єрний успіх «Гвардії» на каналі «2+2»
Прем’єрний успіх «Гвардії» на каналі «2+2»

23 травня прем'єра телесеріалу «Гвардія» на каналі «2+2» отримала найвищі для серіалів показники в історії каналу. «Гвардію» подивились майже 6 млн. українців.

 

Прем'єра «Гвардії» зібрала біля екранів 11,6% чоловіків у віці від 20 до 50 років у містах з населенням понад 50 тис. мешканців (частка аудиторії, shr%). Рейтинг (rat%) телеканалу під час трансляції становив 2,6%.

 

«Успіх «Гвардії» засвідчив високий творчий потенціал вітчизняного кіновиробництва і величезний запит українського суспільства на якісний патріотичний телевізійний продукт», - зазначив генеральний продюсер «2+2» Гліб Корнілов.

 

Також високими стали показники повторного показу «Гвардії» у неділю, 24 травня (8,5% - частка). Загалом серіал «Гвардія» на каналі «2+2» подивились понад 5 700 000 українців.

 

Показники розраховані на основі попередніх даних (23-24.05.2015). Дані дослідження ТВ аудиторії належать ІТК; оператор панелі - Nielsen; моніторинг - Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом «2+2». Показники розраховані для цільових аудиторій: 4+ (Україна), чоловіки 20 - 50 (50 тис.+). Показники серіалу «Гвардія» - середнє для чотирьох серій. Прайм - 19:00 - 23:00. Детальніше по показникам та визначенням цільових аудиторій у глосарії ІТК http://tampanel.com.ua/about/glossary.

 

Прес-служба каналу «2+2»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба каналу «2+2»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
950
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду