У скільки обійшовся ліс під Києвом керівництву апарату Верховної Ради – розслідування

19 Травня 2015
654

У скільки обійшовся ліс під Києвом керівництву апарату Верховної Ради – розслідування

654
Конкурс: «Правозастосування та управління у лісовому секторі України - 2015»
У скільки обійшовся ліс під Києвом керівництву апарату Верховної Ради – розслідування

Ще у 2002 році Бучанська селищна ради на чолі з нинішнім мером Бучі Анатолієм Федоруком змінила цільове призначення земельних ділянок лісового фонду загальною площею 890 гектарів. 


До цього ліс був доступний кожному, зараз же - огороджений парканом. Трапилося це після того, як тут отримали ділянки керівники апарату Верховної Ради та члени їх родин.


Чому очільник апарату ВР Валентин Зайчук і його заступник Володимир Яловий безкоштовно отримали землю? Та скільки вони змогли заробити на її перепродажі? Розслідування Олександра Чорновалова. Програма "СХЕМИ" - спільний проект Радіо Свободи і Першого Національного каналу. 

 

 

 

Весь текст розслідування читати за посиланням: Текстова публікація на сайті Радіо Свобода

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Олександр Чорновалов, Радіо Свобода, програма Схеми від 19.05.2015 р.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
654
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду