В Україну не пустили колишнього зіркового тренера шоу «Голос країни» на «1+1»

В Україну не пустили колишнього зіркового тренера шоу «Голос країни» на «1+1»

10 Серпня 2015
7502

В Україну не пустили колишнього зіркового тренера шоу «Голос країни» на «1+1»

7502
В Україну не пустили колишнього зіркового тренера шоу «Голос країни» на «1+1»
В Україну не пустили колишнього зіркового тренера шоу «Голос країни» на «1+1»

Українські прикордонники відмовили у в'їзді до України російському співаку Стасу П'єсі, який підтримав агресію Росії проти України.  Про це повідомляє прес-служба Одеської обласної держадміністрації.

 

За рекомендацією Одеської ОДА і СБУ Державна прикордонна служба відмовили у в'їзді на територію країни Стасу П'єсі.

 

«Відмовили за його підтримку окупації Криму і оскаженілу пропутінську пропаганду. Україна вітає приїзд добропорядних російських артистів, музикантів, туристів, інвесторів, але всім тим, хто підтримує окупаційний режим, - в'їзд на нашу територію закритий», - зазначили в ОДА.

 

Виступ П'єхи було заплановано в нічному клубі «Ітака» (Одеса). Зараз програму співака «Шукаю свою любов» скасовано.

 

Голова Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook написав, що його вражає «нахабство «КРЫМНАШ публіки», яка зайняла антиукраїнську позицію.

 

«Вони вважають, що мають право встановлювати і підтримувати ґвалтівників, і, як ні в чому не бувало, після цього приїжджати до жертви агресії на заробітки. Апологетам Путіна не місце на українській землі. Нехай їдуть на заробітки, наприклад, у Сиктивкар», - написав Михеїл Саакашвілі.

 

Стас П'єха у своєму Instagram написав: «Прощай, Одеса-мама».

 

Раніше співак висловив свою підтримку анексії Криму.

 

Нагадаємо, Стас П'єха був учасником програм на українських телеканалах, зокрема «Зірки в опері» на «1+1», а також у телеконцертах російського виробництва, що демонструвались на українському ТБ.

 

Крім того Стас П'єха був серед тренерів першого сезону шоу «Голос країни» на каналі «1+1», його колегами були Діана Арбеніна, Руслана і Олександр Пономарьов. Варто зазначити, що зірковим тренером «Голосу країни - 2» була російська співачка Валерія, якій нині заборонений в'їзд в Україну.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7502
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду