Два тижні - до завершення прийому робіт IV Конкурсу професійної журналістики «Честь професії 2013»

15 Березня 2013
5875
15 Березня 2013
12:06

Два тижні - до завершення прийому робіт IV Конкурсу професійної журналістики «Честь професії 2013»

5875
Два тижні - до завершення прийому робіт IV Конкурсу професійної журналістики «Честь професії 2013»

350 робіт подано на IV Конкурс професійної журналістики «Честь професії 2013» за два тижні до закінчення прийому  робіт, повідомляє Оргкомітет конкурсу.  Серед найпопулярніших номінацій - «Кращий матеріал з громадянською позицією» (93 роботи) та «Краще подання складної теми» (78 робіт). Переважна більшість поданих робіт, а саме 85% - статті із друкованих та Інтернет-видань. Теле- та радіо сюжетів серед загальної кількості конкурсних робіт - 15%.

 

У спеціальну номінацію «Кращий матеріал про захист прав людини в Україні», створену за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та посольства Великої Британії в Україні подано 49 конкурсних робіт. Серед усіх поданих на конкурс робіт найкращий «Матеріал, що надихає на створення бізнесу»  обере компанія Amway -  партнер конкурсу «Честь професії» вже четвертий рік поспіль.

 

На сайті конкурсу триває голосування за журі - понад 200 експертів обирають найкращих та найдосвідченіших журналістів, які оцінюватимуть конкурсні роботи «Честі професії 2013». Попередня дата оголошення складу членів журі - 20 березня 2013.

 

Нагадуємо, прийом робіт на IV конкурс «Честь Професії 2013» триває до 31 березня 2013 р. На конкурс  приймаються роботи, які були опубліковані в період з 1 травня 2012 року до 31 березня 2013. Обмеження по кількості робіт від одного учасника немає. У номінації для молодих журналістів «Надія журналістики» існує обмеження за віком автора матеріалу - не старше 24 років на момент подання заявки. Одну роботу можна подати лише в одну номінацію (не враховуючи спец. номінації).

 

Жодних реєстраційних внесків немає - усі роботи приймаються на конкурс безкоштовно.

 

Для реєстрації у Конкурсі представникам друкованих та інтернет-ЗМІ необхідно заповнити заявку та направити її на e-mail: organizator@uapp.org чи по факсу 044-425-57-87 Контактна особа - Оксана Кузьмінчук.

 

Для реєстрації у Конкурсі представникам радіо та ТБ необхідно заповнити заявку та направити її на e-mail: project@nam.com.ua: чи по факсу 044-254-55-56 Контактна особа - Христина Дрогомирецька.

 

Конкурс відбувається в межах Українського медійного проекту «У-Медіа», що здійснює Інтерньюз Нетворк за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Новини, роботи учасників, положення про конкурс та інші деталі Ви можете знайти на офіційному сайті конкурсу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Оргкомітет IV Конкурсу професійної журналістики «Честь професії 2013»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5875
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду