4 березня закінчується прийом журналістських робіт на конкурс «Здоровим бути вигідно!»

26 Лютого 2013
4875
26 Лютого 2013
14:56

4 березня закінчується прийом журналістських робіт на конкурс «Здоровим бути вигідно!»

4875
4 березня закінчується прийом журналістських робіт на конкурс  «Здоровим бути вигідно!»

4 березня - останній день, коли можна відправити роботу на Другий  всеукраїнський конкурс журналістських матеріалів «Здоровим бути вигідно!», який проводить Український фонд «Здоров'я».

 

Конкурсні роботи мають спонукати людей до активного способу життя, занять фізичними вправами та спортом, здорового харчування, відмови від шкідливих звичок.

 

Гран-прі конкурсу - 10 000 грн.   І премія - 5 000 грн., ІІ премія - 4 000 грн., ІІІ премія - 3 000 грн.

 

Окрема номінація «Спеціальна тема» конкурсу - «Медичне страхування» -  запроваджена за підтримки генерального партнера  СК «NGS». I премія - 5 000 грн., ІІ премія - 4 000 грн., ІІІ премія - 3 000 грн. Участь беруть матеріали усіх видів ЗМІ, у фокусі яких тема медичного страхування. 

 

До участі у конкурсі приймаються роботи, які вийшли друком чи в ефір у період із 19 грудня 2012 року по 1 березня 2013 року. Переможці стануть відомі  29 березня.

 

Анкету учасника конкурсу можна заповнити на сайті фонду (http://healthfund.com.ua/ua/projects/30-druhyi-konkurs-qzdorovym-buty-vyhidnoq/547-anketa-uchasnyka-druhoho-vseukrainskoho-konkursu-zdorovym-buty-vyhidno.html) Конкурсні роботи слід надсилати за адресою вул. Антоновича, 172, офіс 1314, ВГО «Український фонд «Здоров'я» або електронною поштою на адресу konkurs@healthfund.com.ua.

 

Компанія «Нова пошта», доставляє роботи на конкурс безкоштовно. Форма заявки на безоплатну доставку учасникам надсилається після заповнення анкети.

 

 Для участі в конкурсі слід надати:

- для номінації «Друковані ЗМІ»: примірник видання зі статтею (у разі відсутності примірника - довідку про публікацію на офіційному бланку ЗМІ із печаткою та за підписом керівника ЗМІ і зазначенням дати виходу матеріалу); статтю повністю у pdf. форматі;

- для номінації «Інтернет ЗМІ»: гіперактивне посилання на статтю; збережену сторінку, як веб архів одним файлом; роздрукований screen-shot усього матеріалу із підписом керівника та печаткою ЗМІ на кожній сторінці;

- для номінації «Телебачення»:  відеоматеріал, записаний на диск з логотипом ЗМІ у форматі mp4 або avi (до 10 мБ); ефірну довідку на офіційному бланку ЗМІ із печаткою та за підписом керівника ЗМІ, зазначенням дати виходу матеріалу;

- для номінації «Радіо»: аудіо матеріал, записаний на диск з джинглом чи позивними передачі та радіостанції у форматі МР-3 (до 10 мБ); ефірну довідку на офіційному бланку ЗМІ із печаткою та за підписом керівника ЗМІ, зазначенням дати виходу матеріалу.      

 

Детальніша інформація за телефонами  067 935 70 75,  (044) 220  04  98.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Всеукраїнська громадська організація «Український фонд «Здоров’я»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4875
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду