1 березня – відкриття у Львові ІV-того сезону Міжнародної «Школи реклами»

26 Лютого 2013
4520
26 Лютого 2013
12:12

1 березня – відкриття у Львові ІV-того сезону Міжнародної «Школи реклами»

4520
1 березня – відкриття у Львові ІV-того сезону Міжнародної «Школи реклами»

1 березня 2013 року, о 18.30 у Львівській обласній універсальній науковій бібліотеці (пр-т Шевченка, 13, актова зала) відбудеться урочисте відкриття ІV-того сезону Міжнародної «Школи реклами» за участі представників медіакомпаній. Одночасно учасникам буде запропоновано відвідати  відкритий тренінг «Як себе продати транснаціональній компанії?». Тренінг  проведе випускник «Школи реклами» Микола Стравняк, який після її закінчення працює провідним маркетологом у компанії «Снєжка-Україна».

 

Працедавці, що будуть на зустрічі, а також слухачі «Школи реклами» поділяться спогадами про тренінги та майстер-класи попереднього набору «Школи реклами» та розкажуть , як працюється на нових робочих місцях в медіакомпаніях випускникам.

 

Участь у відкритому заході приймуть:

-         Олександр Гавриш, генеральний директор міжнародної консалтингової компанії «Новар», що контролює якість навчання у Школі реклами;

-         Андрій Яремко, спеціаліст відділу «Прес-служба» Львівської міської ради, координатор по співпраці з міжнародними партнерами «Школи реклами» імені Генрі Форда;

-         Марта Пивоваренко, директор з розвитку бізнесу та стратегії маркетингу «Медіагрупи «Каталонія», працедавець та інші.

 

ІV-й сезон Міжнародної «Школи реклами» імені Генрі Форда триватиме з 1-го березня по 23 квітня 2013 року.  Відбір на вакансії медіакомпаній, що розміщені на сайті reklamist.org.ua@gmail.com, здійснюватимуть експерти у формі асесмент-центру (ділових ігор і психологічних методик) під час останнього заняття «Школи реклами» 23-го квітня.

 

Захід відкритий.

 

Контакти: (097) 649-70-63, (067) 372-00-32.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба Медіагрупи «Каталонія»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4520
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду