5-6 березня відбудеться міжнародна конференція з ґендерної політики

18:06,
25 Лютого 2013
3601

5-6 березня відбудеться міжнародна конференція з ґендерної політики

18:06,
25 Лютого 2013
3601
5-6 березня відбудеться міжнародна конференція з ґендерної політики

5-6 березня в Києві («Президент-готель», вул. Госпітальна, 12) відбудеться дев'ята конференція проекту «Київський діалог» на тему «Ґендерна політика: успіхи - невдачі - перспективи».

 

У роботі конференції візьмуть участь Ребека Хармс, депутатка Європарламенту, голова фракції Зелених/Європейський Вільний Альянс; Джун Цейтлін, уповноважена ОБСЄ з ґендерних питань; Петра Рот, колишня мер Франкфурта-на-Майні; Ірмґард Шветцер, колишня Федеральний міністр Німеччини; Лілія Гриневич, народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради з питань науки й освіти; Олена Бондаренко, член правління Асоціації народних депутатів України. Серед гостей також буде Крістоф Вайль, Посол Німеччини в Україні, та письменник Юрій Aндрухович.

 

Цьогорічну конференцію присвячено проблемі ґендерної рівності в політиці й суспільстві. Захід охоплює такі теми, як біополітика, антидискримінаційні стратегії, ґендерні аспекти в освіті й вихованні, домашнє й ґендерно зумовлене насильство, батьківство/материнство та професійне життя, репродуктивні права жінок і демографічна криза.

 

Захід проходить за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», Фонду імені Фрідріха Наумана, Фонду імені Конрада Аденауера, Фонду імені Гайнріха Бьоля, Фракції Зелених / Європейський Вільний Альянс у Європейському Парламенті, Міністерства закордонних справ Німеччини й ОБСЄ.

 

Для ЗМІ потрібна акредитація, яка триватиме до 18.00 4 березня. Контакти для акредитації: Міжнародний фонд «Відродження», Станіслав Лячинський, 095 276 89 92, liachinskiy@irf.ua .

 

При бажанні взяти інтерв'ю в когось із німецькомовних доповідачів прохання завчасно повідомити організаторів. Така можливість буде у другий день роботи конференції з 13.15 до 14.15 і з 16.15 до 17.15. У цей час будуть присутні перекладачі з німецької.

 

З програмою конференції можна познайомитись тут.

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фонд «Відродження»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду