На «Телекритиці» завершився чат із Сергієм Кузіним

18 Січня 2013
9775
18 Січня 2013
10:27

На «Телекритиці» завершився чат із Сергієм Кузіним

9775
Тема - ефірні та позаефірні плани радіопродюсера і діджея Сергія Кузіна
На «Телекритиці» завершився чат із Сергієм Кузіним

На http://chat.detector.media завершилася чат-конференція за участю генерального директора радіостанції «Русское Радио Украина», діджея-ведучого ранкового рок-шоу «Камтугеза» на Radio Roks, менеджера і продюсера співачки Еріки Сергія Кузіна на тему: «Ефірні та позаефірні плани радіопродюсера і діджея Сергія Кузіна».

 

До обговорення пропонувалися запитання: співпраця з телеканалами; продюсування музичного проекту Еріка; перспективи «Русского Радио в Украине» та ін.

 

Повну версію чату читайте на ТК завтра.

 

Біографічна довідка:

 

Сергій Кузін народився у Східній Німеччині в місті Потсдам.

Отримав три вищих освіти: ракетника-зенітника в Мінському вищому інженерно-зенітному ракетному училищі, журналіста у Львівському політучилищі, керуючого радіостанцією у Вищій радіошколі (Сіетл, США).

Сім років служив в Одеській дивізії.

Тричі ставав «Персоною року» в Білорусі. Спробував себе в театрі, на телебаченні, в шоу-бізнесі. На радіо - з 1995 року.

Був ведучим, генеральним продюсером «Альфа Радіо» (Мінськ, 1998-2003 рр.), генеральним директором «Хіт FM» (Україна, 2004-2006 рр.).

Зараз генеральний директор радіостанції «Русское Радио Украина», діджей-ведучий ранкового рок-шоу «Камтугеза» на Radio Roks, менеджер і продюсер співачки Еріки.

 

 

«Детектор медіа»

Фото Павла Довганя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9775
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
радио росия
4114 дн. тому
Добрый день вот хотелось спросить почему у вас Диджеи на Русском Радио ведут ефир на украинском языке если радио называеться Русское ???? заране благодарю за ответ.
Berry
4114 дн. тому
Доброго дня! Я просто у захваті від Вашого послужного списку))))))))) Особливо вражає Ваша 3 вища освіта: керуючий радіостанцією у Вищій радіошколі (Сіетл, США). Мені цікаво, наскільки керування українським радіо відрізняється від тих комерційних правил, які прийняті в США?) І чого не вистачає на радіо в нашій країні? І чи згодні Ви із тим, що слухача найбільше дратує реклама і ведучий ефіру? (щодо реклами ок, згодна, а от ведучий... хто таке вирішив? слухач? чи просто згідно якихось статистичних даних радіо слухають заради музики, а не заради балаканини?) Дякую Вам за увагу! Олександра
Каролина
4114 дн. тому
Как Вам работается с Эрикой? На сколько Вы с ней совместимы по характеру? Какие ближайшие планы относительно Эрики? Стоит ли ждать неожиданных поворотов в ее творчестве? Как Вы относитесь к ее желанию выпустить диск с авторскими песнями? Заранее спасибо за ответы.
ревизор
4114 дн. тому
последняя фабрика, ваша фабрика, где ведущей была эрика, была провальной и фактически похоронила это шоу на "новом канале". что, по вашему мнению, посодействовало провалу этого проекта? видите ли вы свою вину в этом?
erl
4114 дн. тому
Сергей, как ваша рокерская сущность уживается с обязанностями директора "Русского Радио попсы"?:) Чем вы занимаетесь, собственно, на "Русском радио"?
Марина
4115 дн. тому
Скажите, вы имеете отношение к певице Ярославе????
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду