Відкрито реєстрацію на міжнародний форум Kiev Media Week 2013

17 Грудня 2012
1836
17 Грудня 2012
17:04

Відкрито реєстрацію на міжнародний форум Kiev Media Week 2013

1836
Відкрито реєстрацію на міжнародний форум Kiev Media Week 2013

З 10-13 вересня 2013 у Київ пройде третій щорічний форум Kiev Media Week, який об'єднав у собі 5 галузевих заходів:

11-13 вересня - Міжнародний ринок аудіовізуального контенту Ukrainian Content Market

10 вересня - Міжнародна конференція та скрінінг тб-форматів «Формат Шоу»

11 вересня - Міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні»

12 вересня - Міжнародна конференція «Телебачення як Бізнес»

13 вересня - Міжнародна конференція «Кінобізнес»

 

Організатори Kiev Media Week відкрили ранню реєстрацію на міжнародний ринок контенту Ukrainian Content Market, зареєструватися можна на сайті Kiev Media Week.

 

На медіафорумі в минулому році зібралося більше 1000 професіоналів медіаіндустрії, представники 400 великих міжнародних компаній, таких як: «Вайт Медіа», FILM.UA, Azteca, BBC Worldwide, Endemol Group, Cineflix Rights, DRG, Global Agency, ITV Inter Medya, Star Media, Telemundo Internacional, Zodiak Rights, «Всесвітні Російські Студії», кінокомпанія «СТВ», «Централ Партнершип», центральні телеканали України і країн СНД: російські телеканали «Росія», «СТС», «ТНТ», «ТВ3», «Домашній», «Перець», «ТВ-Центр», телекомпанії «Стрим», «Перший ТВЧ», Sony Pictures Television Росія; українські телеканали« Інтер », «1 +1», «Україна»,«Новий канал», «СТБ», ICTV, «ТЕТ», «Тоніс» та інші; казахські телеканали «КТК», «31 канал», «Сьомий канал», «НТК», «Перший канал Євразія»; телеканали країн Балтії BTV, LNT , Viasat Baltic, «Перший балтійський канал», телевізійні холдинги Молдови компанії Dixi Media, Top-Media, Prime TV і багато інших.

 

За додатковою інформацією звертайтеся в компанію «МРМ»:  +380-44-459-46-10, info@mrm.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1836
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду