18 листопада - Сергій Жадан, ОЙРА, Андрій Кириченко в Бабуїні*

6 Листопада 2012
1040
6 Листопада 2012
15:29

18 листопада - Сергій Жадан, ОЙРА, Андрій Кириченко в Бабуїні*

1040
18 листопада - Сергій Жадан, ОЙРА, Андрій Кириченко в Бабуїні*

18 листопада о 19.00 в Бабуїні (вул. Симона Петлюри 10) - Сергій Жадан, ОЙРА та Андрій Кириченко.

«Мандрівники» - проект, в якому зустрілося СЛОВО поета Сергія Жадана та магічні МЕЛОДІЇ електронно-етнічного гурту «Ойра та Андрій Кириченко». Серед низки музично-поетичних проектів, що виникли в Україні протягом останніх років, цей - мабуть, найбільш еклектичний та експериментальний. Сергій Жадан, не задовольняючись співпрацею лише з бадьорими ска-панками «Собаки в космосі», об'днується в творчому пошуку з видатними представниками двох полярно протилежних напрямків - глибинного фольклору та електронного авангарду, які, до того ж, утворили свій власний синтез-проект.

Поєднання root-етніки з джазом видатних фольклористів - гурту «Ойра», мінімал-ембіенту від гуру української електроніки Андрія Кириченка та яскравої, відвертої соціально загостреної поезії Жадана - однго з найвизначніших творців сучасного слова - сміливе, непередбачуване явище і безумовно цікаве дійство, візуальну складову якого - інтерактивна сценічна відеопроекцію - виконує студія «Антресоля», -
повідомляють організатори.



Квитки - 60 грн у передпродажу
80 грн - безпосередньо перед концертом


Відео:
http://www.youtube.com/watch?v=Ccaqxhyc0TI

 

*Детектор медіа информационный партнер.

 

 


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1040
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду