11 жовтня з 10:00 до 11:00 - «Онлайн-кампус виборців» з депутатами мажоритарниками

11 Жовтня 2012
2878
11 Жовтня 2012
09:04

11 жовтня з 10:00 до 11:00 - «Онлайн-кампус виборців» з депутатами мажоритарниками

2878
11 жовтня з 10:00 до 11:00 - «Онлайн-кампус виборців» з депутатами мажоритарниками

11 жовтня в рамках проекту «Онлайн-кампус виборців» продовжується серія онлайн-дебатів університетської спільноти 25 регіонів України з провідними українськими політиками. Як і минулого разу, дебатувати з молоддю будуть не лідери партій, а кандидати на мажоритарних округах.

 

У першому турі, що триватиме з 10:00 до 11:00, у двобій із представниками академічної спільноти підуть Сергій Терьохін (ОО Батьківщина), Ігор Луценко (Самовисуванець)  та Євген Жовтяк (УП «Собор»). З 11:00 до 12:00 їх замінять Уляна Мостіпан (ОО Батьківщина), Віктор Пилипишин (Самовисуванець) та Артем Стельмашов (Самовисуванець).

 

Дебати транслюватимуться на сайтах провідних інтернет-медіа України, на сторінці проекту Campus3.0 та на сайті телеканалу TVi.

 

Також проект  вийде окремою телеверсією на партнерських телевізійних каналах.

Гостями програми в студії стануть журналісти, політичні експерти та представники студентства.

 

Вибори нового складу Верховної Ради є шансом для молодих інтелектуалів формулювати завдання для народних обранців та впливати на майбутнє держави і динаміку суспільного розвитку.

 

Запитання напередодні дебатів можна ставити на http://www.facebook.com/Campus30

 

Паралельно відбуватиметься Твіттер-трансляція за хештегом #campus30


Запрошуємо представників ЗМІ акредитуватися за тел. 093-872-41-52 (Олександра Шумаєва), або E-mail alexandrashumaeva@gmail.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2878
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду