12 жовтня - відкриття фотовиставки «День-2012»

11 Жовтня 2012
8023
11 Жовтня 2012
15:11

12 жовтня - відкриття фотовиставки «День-2012»

8023
12 жовтня - відкриття фотовиставки «День-2012»

12 жовтня 2012 року о 17.00 у Музеї сучасного мистецтва України (вул. Глибочицька, 17) відкриється фотовиставка «День-2012».

 

Ця виставка зібрана з близько 300 найкращих світлин та світлин-переможців XIV Міжнародного фотоконкурсу газети «День», який проводиться щорічно від 1999-го року. Фотоконкурс - це найбільш масштабний соціальний проект газети, що став вже її візитівкою, поряд із іншими культурно-просвітницькими ініціативами видання - Бібліотекою «Україна Incognita», Літньою школою журналістики «Дня», премією ім. Джеймса Мейса «Громадянська позиція».

 

Цього року було отримано близько 2 тисяч світлин, з яких буде відібрано понад 300, які і увійдуть в експозицію Фотовиставки «День-2012». Окрім традиційних номінацій конкурсу - «Події», «Особистості», «Український світ», «Життя як воно є», цього року на конкурс надійшло чимало робіт, присвячених Євро-2012. Також з 2009-го року діє номінація «Світ очима дітей», яка представляє роботи юних фотографів до 18 років. Цього року переможці номінації «Світ очима дітей» знову отримають спеціальні відзнаки від Юкіє Мокуо, голови Представництва дитячого Фонду ООН в Україні (ЮНІСЕФ), який вже вдруге виступає Генеральним партнером Фотоконкурсу «День-2012».

 

Серед запрошених гостей Фотовиставки - відомі представники культурної, академічної, політичної еліти України, великих компаній, громадських організацій та ЗМІ. Відкриє фотовиставку «День-2012» головний редактор газети «День» Лариса Івшина.

 

Традиційно всі відвідувачі виставки зможуть відчути себе членами журі, віддавши свій голос за найцікавішу, на їхній погляд, світлину. У день закриття виставки за результатами цього голосування буде оголошено володаря титулу лідера глядацьких симпатій від киян.

 

У рамках відкриття Фотовиставки «День-2012» відбудеться також представлення книжкової новинки - «Бронебійна публіцистика», що продовжує серію «Бібліотека газети «День».

 

На сайті газети «День» 12 жовтня відбуватиметься онлайн-трансляція відкриття

 

Виставка пройде з 13 по 21 жовтня 2012 р.

 

Вхід вільний

 

Акредитація: Інесса Поліщук, (044) 303-96-21, 096-456-03-94, pr@day.kiev.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8023
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду