З 1 вересня до 1 грудня - приймаються заявки на конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва у 2012 році

22 Серпня 2012
5704
22 Серпня 2012
12:50

З 1 вересня до 1 грудня - приймаються заявки на конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва у 2012 році

5704
З 1 вересня до 1 грудня  - приймаються заявки на конкурс на краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва у 2012 році

Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголошує  у  2012 році  Всеукраїнський  конкурс  на  краще періодичне друковане видання для дітей та юнацтва.

 

Конкурс засновано Держкомтелерадіо України у 2007 року і проходить щорічно. Його мета - сприяти розвитку дитячої періодики, удосконалювати традицій випуску періодичних друкованих видань для дітей та юнацтва, підвищувати роль друкованих ЗМІ у вихованні підростаючого покоління, популяризувати сучасні технології художнього оформлення та поліграфічного виконання періодичних друкованих видань для дітей та юнацтва.

 

На конкурс з 1 вересня до 1 грудня 2012 року приймаються  друковані періодичні видання для дітей та юнацтва загальнодержавної, регіональної та місцевої сфер розповсюдження. 

 

Конкурс проводиться у таких номінаціях:

 

«Краще періодичне друковане видання для дітей»;

 

«Краще періодичне друковане видання для юнацтва».

 

Докладнінше читайте тут

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5704
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду