16 серпня - презентація книги Михайла Бриниха «Хрустальна свиноферма»

8 Серпня 2012
4738
8 Серпня 2012
16:19

16 серпня - презентація книги Михайла Бриниха «Хрустальна свиноферма»

4738
16 серпня - презентація книги  Михайла Бриниха «Хрустальна свиноферма»

16 серпня о 19:00 у кнайп-клубі «Купідон» відбудеться презентація нового «шахматного» трилера письменника, журналіста, творця доктора Падлючча Михайла Бриниха.

 

Адреса: вул. Пушкінська, 1-3/5, ст. м. «Театральна».

 

Модеруватиме захід критик Тетяна Трофименко.

 

«Хрустальна свиноферма» - третя частина «шахматного» циклу Михайла Бриниха. До цього були «Шахмати для дибілів» (лауреат премій конкурсу «Коронація слова» та «Книга року Бі-Бі-Сі») та «Шахмати для дибілів: цейтнот доктора Падлючча» (поширювалася в електронному вигляді). За визначенням автора, «Хрустальна свиноферма» - це пригодницька повість, трилер з елементами містики, в якому шахова начинка набагато «легша», ніж у першій книжці циклу «Шахмати для дибілів». Михайло запевняє, що для читання його нового твору особливі шахові знання читачеві не потрібні.

 

«Када ще наш дивний світ теліпався на жалюгідній соплі над прірвою гріха, прийшов до Бога князь порока, шоб позмагацця в шахматному мастірстві. Путьом обмана, хітрості та наглих фальсифікацій діавол виіграв партію, а разом з нею - кантроль над судьбами люцтва. Відтоді, протягом століть, триває безкінечний матч-реванш між силами добра і тим, шо дурно пахне. Й ось типер настало врем'я, када за будуще планети має сражатись скромний мальчік Міша та його тренер доктор Падлюччо - алхімік, екзегет, магістр шахматної мислі та полупроводнік Божої волі. Тіки ніхто не знає, када і як це має статись. Єдине, шо ізвєсно точно: час ігри настав...», - так коротко описані головні сюжетні перипетії повісті в анотації до «Хрустальної свиноферми», - повідомляють організтори презентації.

 

Напередодні презентації всі «шахматні», несподівані, авантюрні і підступні запитання Михайлові Бриниху можна задати на сторінці зустрічі у facebook. Найцікавіші запитання прозвучать під час презентації, на решту Михайло обіцяє відповісти письмово. Автор найґеніальнішого запитання має шанс отримати в подарунок «Хрустальну свиноферму» із підписами автора і доктора Падлючча.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4738
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду