8 вересня - 10 міжнародна конференція з комп'ютерної графіки CG EVENT EURO 2012

7 Серпня 2012
5691
7 Серпня 2012
13:14

8 вересня - 10 міжнародна конференція з комп'ютерної графіки CG EVENT EURO 2012

5691
8 вересня  - 10 міжнародна конференція з комп'ютерної графіки CG EVENT EURO 2012

8 вересня 2012 в Києві пройде 10 міжнародна конференція з комп'ютерної графіки CG EVENT EURO 2012

 

Конференція традиційно проводиться в Москві, але це ювілейне, десяте захід відбудеться в Києві. Креативний партнер заходу  - телеканал «Інтер».

 

Головною темою CG-EVENT EURO 2012 стануть складні спецефекти в галузі кіно та анімації. На конференції будуть розкриті секрети створення останніх культових кінопроектів «Президент Лінкольн: Мисливець на вампірів» і «Аватар». Відбудеться зустріч з режисером Тимуром Бекмамбетовим. Про свій дев'ятирічний досвід роботи в студії Weta Digital та участь в проектах «Аватар» і «Володар кілець» розповість Сергій Невшупа.

 

Представники студії CGF з Лос-Анжелеса розкажуть про те, як створюються американські проекти за участю наших фахівців. Компанія Adobe анонсує свої нові продукти. Компанія Chimney Pot Sweden представить кращі європейські проекти в галузі кіно і реклами. Компанії Autodesk і Chaos Group презентують нові програмні засоби для тривимірної графіки, а представники HP, Intel і RSC розкажуть про апаратні рішення завтрашнього дня.

 

Особливу увагу буде приділено технологіям роботи на знімальному майданчику: на конференції виступить головний супервайзер візуальних ефектів проекту «Сталінград» Дмитро Широков.

 

Будуть проведені авторські майстер-класи з роботи в реалістичною анімації, складного композитинга і концепт-арту. Очікується пряма трансляція з амстердамської виставки IBC-2012. Відбудеться традиційний скетч-турнір від компанії Wacom, де художники, малюючи на швидкість живу натуру, з'ясовують, що ефективніше - папір, планшет або цифрова камера.

 

Особливості виробництва спецефектів, наукові розробки, навчання, архітектурна візуалізація, рекламна індустрія, концепт-дизайн, бета-версії нових продуктів, техно-пітчинг, супервичіслітельние потужності для рендеринга - все це на CG-EVENT EURO 2012.

 

Конференція відбудеться 8 грудня 2012 р. в культурно-освітньому центрі «Майстер клас». Всі подробиці та анонси програми - на офіційному сайті.

 

Контакти: Віра Кнопова, прес-секретар: vk@cgevent.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5691
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду