До 10 вересня приймаються роботи на ХIV Міжнародний фотоконкурс «День–2012»

9 Липня 2012
5620
9 Липня 2012
13:29

До 10 вересня приймаються роботи на ХIV Міжнародний фотоконкурс «День–2012»

5620
До 10 вересня приймаються роботи на ХIV Міжнародний фотоконкурс «День–2012»

Триває черговий, ХIV Міжнародний фотоконкурс «День-2012», засновником та організатором якого є всеукраїнська газета «День». Роботи приймаються до 10 вересня.

 

До участі у фотоконкурсі запрошуються професійні фотографи, аматори, діти до 18 років.

 

Приймаються чорно-білі та кольорові фотографії виставкової якості розміром 30х40 см, максимальна кількість від одного учасника - 10 робіт.

 

Цей конкурс є одним з найбільш масштабних соціально-культурних проектів «Дня», що проводиться  щорічно, починаючи з 1998 року. Його мета - показати українське життя, яким воно є.

 

Щороку на конкурс надходить близько 2000 фоторобіт як від фотомайстрів, так і від аматорів-початківців у рубрики «Події», «Особистість», «Життя як воно є», «Український світ». Є й окрема рубрика «Світ очима дітей» - для юних фотохудожників до 18 років.

 

У Фотоконкурсу «Дня» велика кількість партнерів, що складають значний призовий фонд. Виставки, складені з найкращих робіт, згодом подорожують великими й малими містами України. Тільки у Києві велику гала-виставку з близько 300 картин кожного року відвідує близько 10 тис. осіб.

 

Участь у конкурсі та відвідання фотовиставок для всіх безкоштовні.

 

Детальніше про умови конкурсу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5620
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду