17 травня, Вінниця – тренінг «Європейський Союз: як його розуміти і як про нього говорити в ЗМІ»

10 Травня 2012
7320
10 Травня 2012
15:43

17 травня, Вінниця – тренінг «Європейський Союз: як його розуміти і як про нього говорити в ЗМІ»

7320
17 травня, Вінниця – тренінг «Європейський Союз: як його розуміти і як про нього говорити в ЗМІ»

17 травня 2012 року, напередодні святкування Дня Європи у Вінниці (19 травня), МГО «Інтерньюз-Україна» та Представництво Європейського Союзу в Україні проведуть тренінг на тему «Європейський Союз: як його розуміти і як про нього говорити в ЗМІ».

До участі у тренінгу запрошуються представники ЗМІ Вінниці та області.

 

На тренінгу будуть висвітлені питання:

  • основні риси та особливості Європейського Союзу;

  • відносини між Європейським Союзом та Україною;

  • типові помилки, які роблять журналісти, готуючи матеріали на теми, дотичні до Європейського Союзу;

  • достовірні джерела пошуку інформації про Європейський Союз тощо.

 

За допомогою тренінгу представники медіа зможуть також удосконалити свої знання та навички у питаннях, пов'язаних з європейською тематикою, критично оцінювати плюси та мінуси поточного етапу відносин Україна-ЄС, знаходити відповідні джерела інформації про Європейський Союз тощо.

 

Тренінг проводитиме Костянтин Ромашко, заступник Директора МГО «Інтерньюз-Україна» з європейських проектів, магістр політології Національного університету «Києво-Могилянської академії» та Університету ім. Фридриха Шиллера (м.Йена, Німеччина).

 

Час проведення: З 11:00 до 14:00.

Дата проведення: 17 травня 2012 року.

Місце проведення: м. Вінниця, готельний комплекс «Поділля», вул. Пушкіна, 4.

 

Участь у тренінгу відбуватиметься лише за попередньої реєстрації.


Для участі у тренінгу необхідно до 14 травня, 15:00 заповнити та надіслати ОНЛАЙН-ЗАЯВКУ, яку Ви можете знайти на сайті МГО «Інтерньюз-Україна»:  http://internews.ua/. Підтвердження участі у тренінгу відібрані учасники отримають 15 травня.

 

Учасникам семінару видаватимуться відповідні сертифікати.

 

Звертаємо Вашу увагу, що кількість учасників тренінгу обмежена. Якщо кількість заявників перевищить кількість доступних місць, відбір відбуватиметься за такими критеріями: а) відповідність спеціалізації журналіста тематиці тренінгу; б) представлення якнайбільшої кількості різноманітних ЗМІ Вінниці та області.

 

Участь у тренінгу є безкоштовною; гарантована компенсація проїзду за наявності оригіналів квитків (для журналістів з області).

 

За додатковою інформацією звертайтеся до Вікторії Козир, Координатора проектів МГО «Інтерньюз-Україна», за тел. (044) 458 44 40,  моб. 063-433-90-44, або пишіть на електронну адресу event@internews.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7320
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду