11-12 квітня - творча лабораторія інноваційних ідей Innovation Lab

22 Березня 2012
3442
22 Березня 2012
16:37

11-12 квітня - творча лабораторія інноваційних ідей Innovation Lab

3442
11-12 квітня - творча лабораторія інноваційних ідей Innovation Lab

11-12 квітня 2012 року у «Конференц Холлі Ірпінь» (м. Ірпінь, Київська область) відбудеться  перший  творча лабораторія інноваційних ідей Social Marketspace Innovation Lab, у рамках Центру інновацій та навчання Інтерньюз за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку.

 

Мета Innovation Lab - відбір кращих соціальних ініціатив, що можуть бути реалізовані за допомогою Інтернет та/або мобільних технологій.

 

Творча лабораторія збере понад 50 програмістів, громадських активістів, комп'ютерних гіков, завданням яких буде розробка кращих п'яти соціальних ідей за 48 годин та презентація їх журі. За результатами голосування, команда-переможець отримає фінансування для реалізації своєї ідеї.

 

Участь в заході є безкоштовною.

 

Для участі потрібно зареєструвати власну ідею на сайті проекту www.innovationlab.com.ua до 4 квітня та повідомити своїм друзям, щоб отримати їхню підтримку. 50 претендентів, чиї ідеї отримають найбільший рейтинг («Facebook Likes» + «Вконтакте Мне нравится»), зможуть взяти участь в роботі інноваційної лабораторії.

 

Інтерньюз компенсує вартість проїзду потягом, надає готель та харчування під час заходу.

 

Імена 50 переможців будуть опубліковані 6 квітня 2012 року на сайті Innovation Lab (www.innovationlab.com.ua). Журі відбере з переліку запропонованих чотири проекти, над якими працюватимуть учасники лабораторії; ще один проект визначать самі відвідувачі сайту Innovation Lab.

 

Контакти: umedia@internews.org

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3442
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду