31 січня - прес-конференція щодо перевірки «Зеонбуду»

25 Січня 2012
11214
25 Січня 2012
15:40

31 січня - прес-конференція щодо перевірки «Зеонбуду»

11214
31 січня - прес-конференція щодо перевірки «Зеонбуду»

31 січня 2012 року о 14.00 у конференц-залі Концерну РРТ (м. Київ, вул. Дорогожицька, 10), відбудеться прес-конференція на тему: «Результати перевірки виконання ліцензійних умов зі створення мережі цифрового ефірного телебачення в Україні компанією "Зеонбуд"».

 

Реєстрація учасників - з 13.30 (на прохідній Концерну).

 

Організатор прес-конференції: Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення.

 

На прес-конференції із доповідями виступлять:

  • Голова Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Володимир Манжосов;

  • Генеральний директор ТОВ «ЗЕОНБУД» Віктор Галич;

  • Голова Державного комітету телебачення і радіомовлення Олександр Курдінович;

  • Генеральний директор Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення Вадим Самсоненко;

  • Начальник Державного підприємства «Український державний центр радіочастот» Павло Слободянюк.

 

 

Під час прес-конференції спікери звітуватимуть про результати першого етапу впровадження цифрового ефірного телевізійного мовлення в Україні (технічна підготовка):

 

  • Результати перевірки компанії «Зеонбуд»;

  • Технічні характеристики побудованої національної цифрової телемережі;

  • Проблеми першого етапу переходу на цифровий формат мовлення та шляхи їх вирішення;

  • Забезпечення цифрової телемережі радіочастотним ресурсом;

  • Етапи подальших робіт, у т.ч. розповсюдження серед населення сет-топ-боксів для прийому цифрового сигналу. Соціальні програми розповсюдження сет-топ-боксів серед малозабезпечених громадян України, та ін.

 


 

Також представникам ЗМІ буде презентовано головну передавальну станцію цифрового сигналу.

 

Для участі у прес-конференції просимо до 17.00  30 січня акредитуватися за тел.: (044) 278-75-75, e-mail: pressa@nrada.gov.ua

 

Попередня акредитація - обов'язкова.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11214
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
кондратий
4469 дн. тому
А то что они сейчас вещают это нормально?На 21 канал 5 разноформатных и в целом одинаковых не кому не нужный канала ru music,otv,musicbox,a-one,m2. Фешн юкрейн вообще лучше б его не было Гумр тв тоже не пойму кто смотрит?Не интересный и не актуальный юмор из 90-х.Дальше Униан смотрю только новости тсн там повторяют остальное остстой.Один канал до сих пор тестируется хотя можно было транслировать любой канал (например 1+1)потому что двб-т2 наверное теоретически может быть только у жителей коньчезаспи у меня двб-т простое.Ну спасибо хоть на том что летом чуть чуть усилили сигнал и коечто стало ловится хоть картинка по прежнему сипется нахожусь на ст м Харьковская северная сторона дома со стороны бортничей идет сигнал.В итоге инетересны канали из всех что есть интер мега нтн к1 и не хватает для полного счастья нового канала и 1+1, стар тв.
Зеленый кружок
4470 дн. тому
Ну и левая контора этот Зеонбуд! Сели паразиты на шею РРТ так еще и пресс-конференции в их конференц-зале проводят ,поскольку своего нет.А мешки для бабла хоть прикупили ?Областные ТРК уже за целый месяц вам должны, вещая в пустоту с Нового года, а ни одного сеттопбокса еще нет!Ау, Держкомтелерадио! Что, у нас такое богатое государство? Зачем было спешить впереди паровоза с началом вещания?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду