Почалося приймання заявок на гранти в сфері кіно від фонду «Розвиток України»

8 Грудня 2011
11035
8 Грудня 2011
11:24

Почалося приймання заявок на гранти в сфері кіно від фонду «Розвиток України»

11035
Почалося приймання заявок на гранти в сфері кіно від фонду «Розвиток України»

З грудня 2011 року, почалося приймання заявок у сфері кіно. Це передбачає широкий спектер проектних напрямів. Наприклад, тренінги та фестивалі, які стосуються кіно, компоненти  документального чи ігрового кіно, малобюджетних фільмів тощо.

 

Найближчий розгляд проектних пропозицій відбудеться на початку березня 2012р.

 

Для отримання гранту у сфері кіно, необхідно подати проектну заявку згідно з Аплікаційною формою (Аплікаційна форма і3) та формою бюджету (Форма І бюджет і3). Тобто виконати всі ті вимоги, що стосуються й інших напрямків.

 

Заявка, що включає описову частину, бюджет і додатки, подається в електронній та друкованій версії із відповідними підписами та печатками (для організацій). Форму також можна заповнити он-лайн.

 

Єдиними додатковими умовами для отримання гранту на зйомки фільму є подача синопсису фільму у додатках та двох рекомендаційних листів від загальновизнаних у публічному просторі кіномистецтва фахівців.На грант можуть подаватись також прибуткові організації у сфері кіно. Всю інформацію можна знайти у «Положення про надання гранту»

 

Докладніше читайте тут

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11035
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду