26 листопада – створення «Соціального журналу за 24 години»

9 Листопада 2011
6541
9 Листопада 2011
18:51

26 листопада – створення «Соціального журналу за 24 години»

6541
26 листопада – створення «Соціального журналу за 24 години»

26 листопада МГО «Інтерньюз-Україна», Проект ЄС «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент» і Мережа соціальної журналістики організовують флеш-моб «Соціальний журнал за 24 години».

 

Протягом доби команда волонтерів створить і викладе в інтернет зверстаний журнал соціальної тематики.

 

Хто має нести гроші в хату, а хто - витрачати? Виховання чи знущання - де межі особистості дитини? Чому тридцятирічні «діти» все ще живуть разом з батьками. Ці та інші теми «Інтерньюз-Україна» пропонує висвітлити в журналі та шукає команду для реалізації задуму.

 

До участі запрошують зацікавлених у проекті репортерів, редакторів, фотокореспондентів, дизайнерів, верстальників, коректорів. Досвід роботи у сфері соціальної журналістики та фотожурналістики вітається. Для реєстрації слід заповнити анкету на сайті http://bit.ly/24godyny3. До кінця дня 18 листопада організатори повідомлять відібраних учасників.

 

Старт проекту - о 10 ранку 26 листопада в «Інтерньюз-Україна» з обговорення концепції «Соціального журналу за 24 години». О 10 ранку 27 листопада зверстаний журнал буде викладено в інтернеті та на блог 24godyny.livejournal.com. Кращі матеріали мають шанс з'явитися на сайті інформаційного партнера - Фокус.ua

 

За подіями проекту можна стежити на

Blog: http://24godyny.livejournal.com/

Twitter: @24godyny, хештег: #24godyny

Facebook: MediaNextUkraine

 

Контакти:

Віталій Мороз, керівник програм нових медіа МГО «Інтерньюз-Україна»

063 700 22 66

vitaliy.moroz@gmail.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6541
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду