До 31 липня можна подавати номінації на присудження Премії за досягнення в галузі журналістики імені Фредеріка Бастіа

12 Липня 2011
11810
12 Липня 2011
13:47

До 31 липня можна подавати номінації на присудження Премії за досягнення в галузі журналістики імені Фредеріка Бастіа

11810
До 31 липня можна подавати номінації на присудження Премії за досягнення в галузі журналістики імені Фредеріка Бастіа

Організація International Policy Network (IPN)] до 31 липня розглядає номінантів з-поміж письменників і журналістів з» усіх країн, чиї опубліковані статті красномовно і дотепно пояснюють, просувають і захищають принципи та інститути вільного суспільства.

 

На честь десятої річниці призовий фонд Премії за досягнення в галузі журналістики ім. Фредеріка Бастіа цього року складається з 70 000 доларів США: перше місце - 50 000 доларів, друге місце - 15 000 доларів і третє місце - 5000 доларів.

 

IPN вручатиме Премію за досягнення в галузі журналістики імені Фредеріка Бастіа: ця щорічна нагорода вручається авторам, чия робота допомагає розвивати інститути вільного суспільства, включаючи свободу слова.

 

Конкурсні роботи оцінюються в залежності від змісту, переконливості і типу видання, в якому матеріал було опубліковано вперше. Для участі у конкурсі можна надсилати більше однієї статті, але загальний обсяг матеріалу не повинен перевищувати 4500 слів.

 

Премія імені Фредеріка Бастіат вперше була вручена в 2002 році, вона названа на честь французького філософа і сатирика, відомого своїми переконаннями у необхідності розвитку вільної торгівлі та захисту свободи.

 

IPN - науково-дослідна організація, розташована в Лондоні, мета якої - розвиток вільного суспільства.

Для отримання більш детальної інформації натисніть тут .

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11810
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду