27 травня - конференція для фахівців медіаправа

23 Травня 2011
4731
23 Травня 2011
13:54

27 травня - конференція для фахівців медіаправа

4731
27 травня - конференція для фахівців медіаправа

27 травня 2011 року конференція «Медіаправо» збере провідних фахівців для обговорення актуальних питань медіаправа в галузі кіно та телебачення.

 

Ключовим напрямком для обговорення на конференції «Медіаправо» стане сучасне правове регулювання медіа індустрії, зміни та доповнення, яких воно потребує.

 

Експерти та учасники ринку говоритимуть про загальну ситуацію регулювання мовлення в Україні, в тому числі контенту, захисту персональних даних, авторських прав. Секційні блоки включатимуть проблеми заборони реклами  та регулювання кіно- та телевиробництва (податкове та митне регулювання, питання щодо реєстрації та продажу форматів тощо).

 

В програмі конференції передбачено три тематичні секції.

 

  • Загальне регулювання мовлення;
  • Регулювання реклами;
  • Регулювання кінематографії, кіно- та телевиробництва.

 

Євгенія Дербал, партнер Адвокатської контори «Коннов та Созановський», тема доповіді якої охоплюватиме питання податкового регулювання кіновиробництва, зазначає: «Кінобізнес в Україні переходить до нового етапу розвитку, коли починають реалізовуватися значні проекти національних кіно- та продакшнстудій. Підтримкою розвитку національного кіновиробництва мають стати законодавчі норми, які регулюють увесь цикл кіновиробництва, впровадження пільгового оподаткування та державного фінансування кінематографу».

 

Катерина Котенко, Виконавчий директор Індустріального Телевізійного Комітету зазначає: «Індустріальний Телевізійний Комітет започатковує нові традиції для фахівців медіаправа. Обмін досвідом, практичні рекомендації, корисні знайомства та спільне вирішення актуальних питань галузі - все це ви знайдете на новому фаховому майданчику. До зустрічі на конференції Медіаправо!»

 

Участь у конференції безкоштовна.

 

Реєстрація є обов'язковою на сайті конференції www.medialawconference.com.ua

 

Час та місце проведення конференції: п'ятниця, 27 травня 2011 року, початок реєстрації о 9:30, конференц-зал Індустріального Телевізійного Комітету за адресою: м. Київ, провулок Музейний, 10, 2-й поверх.

 

Контактна особа: Ярослава Антіпіна, тел.. +380 44 353 13 98

 

Організатор:

Індустріальний Телевізійний Комітет;

 

Партнери:

Адвокатська контора «Коннов і Созановський»

Всеукраїнська Рекламна Коаліція
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4731
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду