Із квітня по грудень 2011 - серія навчальних заходів для соціальних журналістів

29 Березня 2011
7025
29 Березня 2011
10:40

Із квітня по грудень 2011 - серія навчальних заходів для соціальних журналістів

7025
Із квітня по грудень 2011 - серія навчальних заходів для соціальних журналістів

Проект ЄС «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент» та Інтерньюз-Україна запрошують журналістів приєднатися до Мережі соціальної журналістики для участі у серії навчальних заходів протягом року. 

 

Протягом 2011 року пройдуть такі заходи:

 



Постійні та активні учасники Мережі соціальної журналістики отримають сертифікати, тематичні консультації та офіційні рекомендаційні листи від Проекту ЄС «Права жінок та дітей в Україні - комунікаційний компонент».

 

Усі заходи для учасників мережі проводитимуться безкоштовно!

 

Для того, щоб приєднатися до Мережі, отримувати інформацію про останні події та запрошення на різноманітні заходи, будь ласка, зареєструйтеся на блозі та підпишіться на розсилку новин Мережі соціальної журналістики  http://sotsialka.livejournal.com/.

 

Постійне посилання на новину http://sotsialka.livejournal.com/2253.html

 

Із запитаннями звертайтеся до Ольги Сушицької, моб. 067-243-63-55, ел. пошта sotsialka@gmail.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7025
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду