24 листопада − пікетування ICTV щодо показу «Ми з майбутнього-2»

21 Листопада 2010
2287
21 Листопада 2010
16:46

24 листопада − пікетування ICTV щодо показу «Ми з майбутнього-2»

2287
24 листопада − пікетування ICTV щодо показу «Ми з майбутнього-2»

24 листопада о 13-00 розпочнеться пікетування телекомпанії ICTV  вимогою до керівництва каналу відмовитися від показу російського фільму «Ми з майбутнього – 2», трансляцію якого запланованого на 27 листопада, у День пам'яті жертв голодомору та політичних репресій.

Під час акції планується проведення міні-перформансу, який символізуватиме «очищення українського телебачення від російського пропагандистського непотребу».

Організатори пікетування вважають, що спроба допустити в ефір даний фільм, в якому під кутом зору іноземної пропаганди викривлюються сторінки української історії, в день загальнодержавної жалоби може бути розціненим лише як «плюндрування національної пам’яті на догоду російському пропагандистському апарату».

Стрічка російського режисера А. Малюкова «Ми з майбутнього – 2» на початку 2010 року рішенням Міністерства культури і туризму була не рекомендована до показу на території України як така, що містить епізоди, в яких «простежується тенденція до розпалювання міжнаціональної ворожнечі та суб'єктивний погляд на історичні події».

Організатор: ВМГО «Молодіжний Націоналістичний Конгрес» (МНК) 

Пікет проходитиме біля центрального офісу телекомпанії ICTV (вул. Паньківська, 11)

Контакти: 097-339-99-91,Катерина
063-804-29-66, Сергій

Як повідомляла ТК, У День пам’яті жертв голодоморів ICTV покаже російський фільм про УПА «Ми з майбутнього – 2».

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2287
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олександр Прокопчук
4901 дн. тому
Дуже прикра помилка, шановна «Телекритика», що це "...фільм про УПА...". Насправді фільм зовсім про інше, я б характерізував це кіно як "фільм проти фашизму". Але дійсно, у фільмі є деякі гідки для українців моменти.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду