До 22 листопада приймаються заявки на Зимову школу MediaNext

4 Листопада 2010
7242
4 Листопада 2010
16:16

До 22 листопада приймаються заявки на Зимову школу MediaNext

7242
До 22 листопада приймаються заявки на Зимову школу MediaNext

МГО «Інтерньюз-Україна» оголосила набір учасників на  Зимову Школу MediaNext, яка пройде з 5 по 11 грудня у Києві.  

 

До участі запрошуються студенти факультетів журналістики, медіа-активісти (до 25 років) з усіх областей України.

 

Мета: Школа MediaNext організована з метою допомогти студентам та медіа-активістам розвивати свої можливості, краще орієнтуватись у нових тенденціях роботи журналіста, запроваджувати інноваційні інструменти роботи в редакціях. 

 

Програма: Навчання триватимуть з 9.00 до 18.00 впродовж 7 днів. Основні теми занять: робота з мультимедіа, соціальними мережами; особливості стилістики в онлайні; управління репутацією;  закони блогосфери; проведення моніторингів; ефективний пошук інформації онлайн та інші інструменти цифрової журналістики.

 

Тренерами навчальних сесій будуть медіа-професіонали та експерти з нових медіа з досвідом роботи в галузі.

 

Умови участі: Участь  безкоштовна. Учасники літньої школи відбираються на конкурсній основі. Обов'язковою умовою участі в конкурсі є: 1) заповнення онлайн-анкети, 2) оплата реєстраційного внеску - 100 грн. (призначення коштів - нагородження призами найактивніших учасників).

 

Учасники забезпечуються навчальними матеріалами, харчуванням (кава-паузи та обід). Організатори також нададуть учасниками офіційні довідки про проходження навчальної практики для деканатів університетів.

 

Увага! Учасники, які проживають не в Києві, можуть брати участь в конкурсі за умов самостійного забезпечення проїзду до місця проведення і проживання. Організатори надають п'ять тревел-грантів, що компенсують вартість проїзду учасникам, які не можуть оплатити проїзд самостійно.

 

Останній термін подачі на конкурс: Заявки на участь приймаються до 18.00, понеділка 22 листопада 2010 року.

 

Для реєстрації на Зимову Школу MediaNext необхідно заповнити    анкету апліканта.

 

Результати відбору -  25 листопада 2010 року.



Контакти:

Юля Остапчук, менеджер з організації заходів, 097-712-25-91, 044-458-44-40, jostapchuk@internews.ua

 

Twitter: @medianext_ua
Блог: medianext_ua.livejournal.com
Cторінка в Facebook: MediaNext Ukraine

 

Зимова школа MediaNext відбудеться за підтримки МБФ «Відродження»

 

Довідка:

 

Вперше Школа відбулася у серпні 2010 року. Cпікерами Літньої школи MediaNext виступали тренери МГО «Інтерньюз-Україна», гостьові лектори, серед яких учасники проектів MediaNext, а також запрошені журналісти і редактори українських медіа.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7242
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду