16 вересня – конференція «10 років по тому – вбивство Георгія Гонгадзе не розкрите: Пошук нових шляхів боротьби з безкарністю»

10 Вересня 2010
38504
10 Вересня 2010
11:43

16 вересня – конференція «10 років по тому – вбивство Георгія Гонгадзе не розкрите: Пошук нових шляхів боротьби з безкарністю»

38504
16 вересня – конференція «10 років по тому – вбивство Георгія Гонгадзе не розкрите: Пошук нових шляхів боротьби з безкарністю»

16 вересня з 9:30 до 17:00 у конференц-залі готелю «Експрес» (за адресою: бул. Шевченка, 38/40) відбудеться конференція «10 років потому - вбивство Георгія Гонгадзе не розкрите: Пошук нових шляхів боротьби з безкарністю».

 

Організатори конференції: Артикль 19 та Міжнародна підтримка медіа (International Media Support, IMS)

 

Захід відбудеться з приводу 10-ї річниці зникнення та вбивства Георгія Гонгадзе та вшанує пам'ять інших журналістів з України, Білорусі та Росії, чия загибель пов'язана із професійною діяльністю.

 

Мета конференції: підняти тему нерозкритих вбивств і зникнень журналістів у регіоні, а також удосконалювати стратегії для більш ефективної боротьби з безкарністю. Конференція буде присвячена, зокрема, проблемам захисту журналістів, використання насильства як засобу контролю над ЗМІ, відсутності дієвого втручання з боку уряду, що призводить до паралізуючого впливу на медійний простір. До участі у конференції зарошені міжнародні організації, представники медіа та громадянського суспільства.

 

У зв'язку з швидким наближенням дати конференції просимо підтвердити Вашу участь Юлії Волхонович, координатору проектів у Європі, Артикль 19, на електронну адресу: yuliya@article19.org або за телефоном: +380 67 9632080.

 

Довідка:

 

Артикль 19 (ARTICLE 19) є незалежною правозахисною організацією, що працює в усьому світі з метою захисту та просування права на свободу вираження поглядів. Назва організації походить від назви Статті 19 Загальної декларації прав людини, яка гарантує свободу слова. Більше інформації про Артикль 19 на сайті www.article19.org

 

Міжнародна підтримка медіа (International Media Support, IMS) є неприбутковою недержавною міжнародною організацією, що працює з медіа та журналістами у країнах, що перебувають у стані конфлікту, небезпеки для суспільства, політичної нестабільності або переживають перехідний період. У більше, ніж 30-ти країнах по всьому світу, IMS допомагає підсилити та забезпечити професійну діяльність медіа і журналістів навіть у складних умовах. Більше інформації про IMS на сайті www.i-m-s.dk

 

Конференція відбудеться у рамках Програми IMS «Медіа і Демократія» для Центральної і Східної Європи та Кавказу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
38504
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду