3-5 вересня – міжнародний поетичний фестиваль Meridian Czernowitz у Чернівцях

17 Серпня 2010
11624
17 Серпня 2010
12:11

3-5 вересня – міжнародний поетичний фестиваль Meridian Czernowitz у Чернівцях

11624
3-5 вересня – міжнародний поетичний фестиваль Meridian Czernowitz у Чернівцях

3-5 вересня у Чернівцях проходитиме перший Міжнародний поетичний фестиваль Meridian Czernowitz. Учасники фестивалю - поети, перекладачі, Dj's, Vj's, фотохудожники та музиканти з України, Австрії, Німеччини, Швейцарії.

 

Свої твори на фестивалі представлять Юрій Андрухович, Наталка Білоцерківець, Петер Ватергаус, Хендрік Джексон, Ельфе Ерб, Сергій Жадан, Андреас Заурер, Інгеборг Кайзер, Олег Лишена, Майкл Марч, Ігор Померанцев, Брігітте Олешинскі, Герхард Фалькнер, Мілина Фіндайс, на молодіжній сцені виступлять Андрій Любка, Богдан-Олег Горобчук, Дмитро Лазуткін, Катерина Бабкіна, Олег Коцарев, Сашко Горський, Христя Венгринюк.

 

Загалом, програма Meridian Czernowitz складається з низки культурно-мистецьких заходів різноманітного характеру. В денний час на гостей чекають поетичні читання, літературні дискусії, презентації книг, культурологічні екскурсії та мистецькі експозиції. Вночі проходитимуть вечори електронної музики за участю відомих Dj's та продюсерів з Європи. Також для гостей презентуватимуть «Електропоезію» - синтез віршів учасників фестивалю та електронної музики. У рамках фестивалю відбудеться презентація відеоінсталяції «Темпль», яка діятиме щоночі.

 

В ході фестивалю також діятиме кількаденний перекладацький семінар.

 

Вірші поетів-учасників будуть видані окремою збіркою.

 

Акредитація представників ЗМІ на фестиваль здійснюється на підставі попередньо поданої заявки, з урахуванням якості і об'єму анонсуючих матеріалів. Заявку та матеріали просять надати до 27 серпня 2010 року (до 20:00). Зробити це можна, відправивши їх на адресу прес-секретаря фестивалю - bulich@meridiancz.com. Детальні умови акредитації дивіться на сайті фестивалю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11624
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду