29-31 січня − тренінг «Розвиток судової журналістики в Україні»

21 Січня 2010
6819
21 Січня 2010
15:42

29-31 січня − тренінг «Розвиток судової журналістики в Україні»

6819
29-31 січня − тренінг «Розвиток судової журналістики в Україні»

Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» запрошує журналістів національних та регіональних ЗМІ взяти участь у триденному тренінгу «Розвиток судової журналістики в Україні», що відбудеться 29-31 січня 2010 року в офісі МГО «Інтерньюз-Україна», місто Київ.

 

В ході тренінгу учасники ознайомляться:

 

  • з основами судової журналістики;
  • зі стандартами, принципами та жанрами судової журналістики;
  • з особливостями висвітлення судового процесу;
  • з технологіями проведення журналістських розслідувань; 
  • з основами судової системи України;
  •  дізнаються про правовий захист журналістів;
  • дізнаються як взаємодіяти з суддями та прес-секретарями судів;
  • дізнаються як взаємодіяти з адвокатами;
  • отримають навички побудови плану роботи і структури інформаційного матеріалу вжанрі журналістського розслідування.

а також багато іншого, корисного для роботи журналіста.

 

Тренери:

 

Ігор Куляс. Провідний медіа-тренер України. Працював шеф-редактором каналу «Новий канал», випусковим редактором програм новин «Репортер», редактором-аналітиком Телевізійної служби новин на телеканалі «Студія 1+1». Як головний тренер провів понад 100 тренінгів для журналістів і редакторів телерадіокомпаній, газет, студентів журналістських факультетів з тем, «Стандарти та етичні норми журналістики» «Техніка телевізійного репортажу», «Журналістське розслідування», «Ніч виборів», «Організація роботи ньюзруму», 5-тижневих «Шкіл новин», «Шкіл редакторів», тренінг для тренерів для Методичної ради факультетів журналістики України та інші. Провів понад 25 корпоративних консультацій на 18 українських регіональних та мережевих компаніях, тестування персоналу і корпоративну консультацію на НТКУ (Перший національний телеканал), велику корпоративну консультацію на телеканалі «Інтер» тощо. автор-розробник проекту «Основ редакційної політики Суспільного мовлення». Співавтор посібника для журналістів «Ефективне телевізійне виробництво».



Олександр Макаренко.
Шеф-редактор ранкових випусків телеканалу «Сіті». Працював редактором новин на радіо, директором тренінгового центру МГО «Інтерньюз-Україна». Провів понад 100 тренінгів для журналістів і редакторів телерадіокомпаній, газет, студентів журналістських факультетів. Провів понад 25 корпоративних консультацій на 18 українських регіональних та мережевих компаніях. Співавтор посібника для журналістів «Ефективне телевізійне виробництво».

 

Павло Моісеєв. Директор з правових питань «Інтерньюз-Україна». Провів більше 30 тренінгів щодо регулювання рекламної діяльності, спонсорства, оподаткування реклами, в тому числі з представниками, керівниками та співробітниками Секретаріатів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Член експертної ради з питань діяльності медіа під час виборів. Член експертної ради при Секретаріаті Президента з питань мовної політики, магістр права, магістр з фінансового менеджменту.

 

Тетяна Пушнова. Редактор програми «Сьогодні» на телеканалі TBi. Працювала заступником шеф-редактора новин на 5 каналі (ТРК «Експрес-інформ»). Останні 5 років працювала на 5 каналі, в 2004 - 2005 була редактором вхідної інформації, в 2006-2007 працювала випусковим редактором ток-шоу «Майдан з Данилом Яневським». В 2005 - 2007 обіймала посаду випускового редактора новин та підсумкової програми дня «Час». В серпні 2008 була спеціальним кореспондентом 5 каналу в Грузії.

 

Для журналістів з регіонів організатори покривають такі витрати: дорожні витрати учасників за наявності оригіналів квитків, харчування, готель.

 

Попередня реєстрація обов'язкова. Анкету можна заповнити тут. Анкети приймають до 14:00 26 січня 2010 року!

 

Додаткову інформацію ви можете отримати, звернувшись до Ольги Сушицької за телефонами: (044) 458 44 40, моб. 067 243 63 55, чи написавши на електронну адресу osushytska@internews.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6819
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду